Atunci când ne simțim bolnavi, lipsiți de vlagă, motivație sau pur și simplu ne merge rău pe diferite planuri, rugăciunea este cea care ne oferă ajutor. În cazul lipsurilor financiare, cea mai puternică rugăciune te va ajuta să capeți o stabilitate și să te pui pe picioare. 

Ce-i drept, neajunsurile ne fac să ne întoarcem cu fața către Dumnezeu, deși nu e un lucru tocmai cinstit. Însă, decât să nu ne rugăm deloc, mai bine apelăm la forța divină atunci când dăm de necaz.

Cuvintele rostite pentru neajunsuri financiare

„Îți sunt recunoscător pentru prosperitate! Îți sunt recunoscător pentru bogăție! Încrederea mea în Tine Dumnezeu este absolută! Sunt copleșit de banii și darurile Tale! Îți mulțumesc din inimă pentru tot! AMIN!”

Rugăciune pentru îmbunătățirea situației financiare. Ce trebuie să rostești pentru a atrage banii ca un magnet
pixabay

Rugăciunea care te scapă de datorii

„M-am născut din Lumina unde se naște lumina de la sine. Eu vin din abundența Universului. Din aceeași inimă ca Divinul. Mă îndrept spre abundență nelimitată. Deoarece Universul este sursa mea de lumină și abundență. Decid că tot ceea ce gândesc și toată energia pe care o eliberez va atrage abundență nelimitată în orice aspect al vieții mele.

Decid că nu am nimic de întrebat, pentru că mă aflu în abundență. Pentru că eu vin din aceeași Lumină ca Universul. Voi ști cum să creez aceeași abundență pe care ne-a dat-o forța divină. Amin!”

Rezultatele vor apărea rapid dacă vei rosti aceste cuvinte în fiecare zi

Roagă-te în fiecare zi rostind această rugăciune și vei vedea cum sporul tău în bani, prosperitatea în afaceri, liniștea în casă și soluțiile pentru achitarea datoriilor vor sosi cânt te aștepți cel mai puțin. Atunci când vei rosti rugăciunea, energia ta pozitivă și forța divină vor atrage  toate lucrurile bune și toate energiile curate în viața ta și a celor din jur. Efectele vor veni imediat, atât timp cât crezi și îți rostești rugăciunile cu credință.