Ce rugăciune trebuie să rostești înainte de a fi operat.

Românii sunt un popor creștin și mereu apelează la Dumnezeu pentru a-i ajuta să treacă de perioadele dificile din viața lor. Dacă urmează să fii operat, rostește următoarea rugăciune și fii sigur că totul va merge foarte bine.

Rugăciune pentru persoana care se va opera

Doamne Dumnezeul nostru, Bunule și Iubitorule de oameni, Doctorul sufletelor și al trupurilor noastre. Cel de porți fără durere neputințele noastre cu a cărui rană toți ne-am vindecat. Cel ce dai mângâiere celor slabi și viață celor zdrobiți. 

Care e tămăduit pe femeie ce era în curgerea sângelui de 12 ani, cel ce a dăruit vindecarea slăbănogului împreună cu iertarea păcatelor lui. Cel ce te-ai atins de soacra lui Petru și au lăsat-o pe dânsa frigurile și s-a  sculat și a slujit Ție. Cel ce a ridicat păcatele lumii și pe cruce le-ai pironit. Ție ne rugăm și cu umilință la tine cădem.

Ascultă-ne pe noi, păcătoșii în ceasul acesta întărește și tămăduiește pe robul tău, bolnavul care urcă pe masa de operație. Treci cu vederea ca un Dumnezeu care nu ții minte răul toate păcatele lui. Izbăvește-l pe el de chinul cel de veci. Gura lui o umple de lauda Ta, buzele lui le deschide spre slăvirea numelui Tău. Mâinile lui le întinde despre lucrarea poruncilor tale. Picioarele lui îndreptă-le spre isprăvirea Evangheliei Tale.

Toate mădularele și gândirea lui întărește-le cu harul tău. Ajută și călăuzește, Doamne pe doctorii care încearcă să tămăduiască pe robul tău, bolnavul, ca să fie iscusiți și luminați și să facă bună lucrare. Că Ție se cuvine să ne miruiești, să ne Mântuiește pe noi Hristoase Dumnezeul nostru și ție Slavă înălțăm împreună și cel fără de început al tău părinte și preasfântul și bunului de viață făcătorul tău duh. Acum și pururea și în vecii vecilor Amin.

@preotmarin.official #Rugăciune pentru #bolnavul care #trebuie să fie #operat… #schimbare #selfreflect #sentimente #spiritism #spiritualitate #spirtual #suflet #sundaymotivation #sundayvibes #target #tu #viata #молитва #art #diaspora #investment #love #luxuryhomes #luxurylifestyle #property #scholarship #tea #teatime #călătorie #dragoste #easter #experience #explora #instagram #prietenie #bicicleta #coment #diaspora #likeforlikes #localsmd #lucru #moldova #moldovamea #pestehotare #soare #student #talent #travel #versuri #boală #operație #masadeoperație #spital #policlinică #Hristoase #fine #health #justfine ♬ Just Fine – Chris Alan Lee

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.