PROGNOZA METEO. Meteorologii anunta vreme predominant inchisa cu ploi slabe in cursul zilei in cea mai mare parte a tarii. In zona de munte treptat vor predomina ninsorile.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 3 si 11 grade. Si in Capitala, cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 6 grade.

PROGNOZA METEO LUNI. Vremea va fi predominant inchisa. Temporar vor fi ploi in general slabe, in cursul zilei in cea mai mare parte a tarii, iar noaptea in centru si sud-est si izolat in rest. In zona de munte treptat vor predomina ninsorile. In Transilvania si posibil in Maramures, in a doua parte a intervalului, se vor semnala precipitatii mixte. Izolat vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte, in special pe creste, iar la cote mai reduse si trecator, in regiunile sud-estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 3 si 11 grade, iar cele minime se vor situa intre -3 si 6 grade. Pe arii restranse se va semnala ceata.

BUCURESTI Cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 6 grade, iar cea minima va fi de 1…2 grade. Spre sfarsitul noptii vor fi conditii de ceata.

PROGNOZA METEO MARTI. In vestul, nordul si centrul tarii cerul va fi mai mult noros si mai ales spre seara si in cursul noptii pe arii extinse vor fi precipitatii in general moderate cantitativ. Acestea vor fi mai ales sub forma de lapovita si ninsoare la munte, mixte in Maramures si in Transilvania si predominant sub forma de ploaie in Crisana si Banat. In restul teritoriului, innorarile vor fi temporare si numai pe arii restranse, indeosebi noaptea, se vor semnala ploi slabe.

Izolat vor fi posibile depuneri de polei. Temporar, cu precadere noaptea, vantul va avea intensificari la munte spulberand sau viscolind ninsoarea pe creste, precum si in Banat, Crisana, local in Maramures si Transilvania, iar la cote mai reduse si in celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 12 grade, iar cele minime, in general, intre -2 si 5 grade. Pe arii restranse, mai ales la inceputul intervalului, in zonele joase se va semnala ceata.

BUCURESTI Cerul va fi temporar noros, iar noaptea va creste probabilitatea pentru ploi slabe de scurta durata. Vantul va deveni in general moderat. Temperatura maxima va fi de 8…9 grade, iar cea minima de 1…2 grade

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea va fi vantoasa in mare parte din tara. Cerul va fi temporar noros si se vor semnala precipitatii slabe, pe arii extinse in zonele de munte unde vor predomina ninsorile, local mixte in nord si centru, iar noaptea si in vest si pe arii restranse, mai ales sub forma de ploaie, in restul teritoriului. Izolat vor fi conditii de polei.

Vantul va avea intensificari temporare in majoritatea zonelor, cu viteze mai mari, in general intre 55 si 65 km/h in Transilvania, Moldova si Dobrogea, iar la munte va sufla tare, cu rafale de peste 80…90 km/h, in special in Carpatii Orientali si de Curbura, spulberand sau viscolind ninsoarea. Temperaturile maxime, mai ridicate decat in mod caracteristic datei, vor fi cuprinse intre 0 si 11 grade, iar cele minime intre -3 si 3 grade, mai scazute in depresiuni. Izolat vor fi conditii de ceata.

BUCURESTI Valorile termice se vor mentine mai ridicate decat cele specifice perioadei. Cerul va avea unele innorari si vor fi conditii ca trecator sa ploua slab. Vantul va prezenta temporar intensificari, cu precadere pe percursul zilei. Temperatura maxima va fi in jur de 10 grade, iar cea minima de -3…-1 grad.

PROGNOZA METEO JOI Vremea se va mentine vantoasa in majoritatea zonelor, iar cerul va fi temporar noros. Se vor semnala precipitatii cu caracter local, mai ales sub forma de ninsoare la munte si in regiunile nord-vestice si predominant sub forma de ploaie in vest si cu totul izolat in rest. Pe spatii mici vor fi conditii de polei. Vantul va avea intensificari temporare in majoritatea zonelor, cu viteze mai mari in sud-vest si nord-vest, iar la munte, in special pe creste, va sufla tare spulberand sau viscolind ninsoarea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 10 grade, iar cele minime intre -7 si 3 grade, mai scazute in depresiunile din estul Transilvaniei.

BUCURESTI Cerul va fi temporar noros, dar probabilitatea de precipitatii va fi redusa. Vantul va sufla in general moderat ziua, dar va slabi in intensitate noaptea. Temperatura maxima va fi de 7…9 grade, iar cea minima de -5…-3 grade.

Share.