Iată cum poți face un desert delicios și perfect pentru zilele călduroase de vară.

Probabil că și tu te-ai săturat de dulciurile comune răcoritoare din ultimul timp. Înghețata și sucurile le găsim în mai aproape orice magazin. Așadar, îți prezentăm o rețetă interesantă și delicioasă, perfectă pentru zilele călduroase ale verii.

Pe platforma TikTok, circulă zeci de videouri care mănâncă jeleuri în formă de sticle de Sprite, Coca-Cola sau Fanta. Probabil măcar odată te-ai întrebat „cum a făcut acest om acest tip de jeleu să aibă această formă”. Ei bine, trebuie să știi că nu este deloc greu. Poți face acest lucru chiar la tine acasă, simplu și ieftin, cu doar câteva ingrediente. Totodată, acest desert este perfect pentru zilele călduroase ale verii. Este un desert foarte interesant, bun, dar și gustos!

Iată cum poți prepara jeleul „Sprite”

@andcarli

♬ som original – Anderson Carli

Probabil nu este prima oară când vezi acest lucru. Pe platforma TikTok circulă sute de astfel de videouri cu oameni care mănâncă jeleu în forma unei sticle de Sprite, Coca-Cola sau Fanta. Așadar, nu te mai ținem în suspans și îți arătăm cum poți face și tu acest jeleu chiar la tine acasă.

Pentru început, îți trebuie o sticlă de suc, după bunul tău plac. Sucul se va turna într-un recipient, mai mare de preferat, peste care se va pune două pliculețe de gelatină. Apoi, recipientul cu sucul și gelatina se vor pune pe aragaz, preț de câteva minute. În tot acest timp, sucul și gelatina vor trebui amestecate, până când veți vedea că sucul va prinde culoarea gelatinei.

Ulterior, după ce sucul și gelatina s-au fiert suficient, cu o pâlnie va trebui să puneți toată compoziția înapoi în sticla sa originală. După ce turnați înapoi toată compoziția, va trebui să o țineți la frigider timp de 12 ore, pentru a se închega și pentru a se forma gelatina. Apoi, după cele 12 ore, puteți scoate din frigider sticla și o puteți tăia cu atenție, pentru a avea forma acesteia.

Share.

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.