Un baston confecționat pentru Regina Elisabeta a II-a costa 55 de dolari.

Regina Elisabeta a II-a a decis să-și scoată bastoanele la vânzare la magazinul regale. Ele sunt creații unice și nu există două care să aibă același model. În ultima perioadă, Alteța Sa le-a folosit tot mai mult pentru a merge.

Regina Elisabeta își vinde bastoanele produse la proprietatea sa din Sandringham. Aici există mai multe bastoane prelucrate manual dintr-un lemn local și sunt unice. Prețul pentru un astfel de obiect este de 55 de lire. Alteța Sa a început la folosească bastonul Prințului Filip atunci când iese în public. Se crede că s-ar confrunta cu probleme de mobilitate.

Generalul Sir Mark Carleton-Smith, șeful Statului Major a oferit Reginei un baston având simbolul Armatei Britanice. Cadoul a fost primit la ceremonia Jubileului de Platină. El a fost realizat dintr-un lemn c se găsește în zona Cumbria.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.