Marți seară, 25 ianuarie, în cadrul consiliului de nominalizare, Andreea Tonciu a aflat că părăsește competiția Survivor România. Bruneta a fost votată de public să plece din emisiunea de la PRO TV. 

Andreea Tonciu a părăsit Survivor România

Andreea Tonciu a părăsit Survivor România, cu ochii în lacrimi. Încă din primele ediții, bruneta mărturisea că vrea să plece acasă, pentru că dorul de fiica ei era destul de mare. Se pare că acesta a fost și motivul pentru care colegii ei de echipă au propus-o spre eliminare.

 „Andreea, pentru tine aventura Survivor s-a terminat. Pentru tot ce ai făcut în tot acest show, îți mulțumim și îți urez drum bun”, i-a spus prezentatorul show-ului, Dan Pavel.

Înainte de a pleca spre România, Andreea Tonciu le-a cerut iertare Faimoșilor și Războinicilor.

„Sunt tristă. Cel mai mult m-am atașat de Otilia. M-am atașat de ea. Vreau să le mulțumesc colegilor mei pentru tot și vreau să-mi cer scuze dacă am greșit cu ceva. Vreau să plec cu fruntea sus și vă voi aștepta acasă pe toți. Sper că vom avea o prietenie frumoasă, a declarat Tonciu, la PRO TV.

foto: Instagram

Faimoasa a fost criticată de internauți

După ce a fost eliminată de la Survivor România, reacțiile internauților la adresa Andreei Tonciu au fost extrem de dure. Cei mai mulți au criticat-o pe fosta Faimoasă, precizând că nu avea ce să caute în emisiunea de la PRO TV.

A iubit-o România atât de mult, de a trimis-o acasă/ Incultă. Nici nu știe să formuleze o frază, se pricepe la bârfă și scandal/ Du-te, fată, acasă că plânge copilul/ A fost acolo în concediu/ România o iubește și a trimis-o acasă la copil/ Bine că a plecat că era o mahalagioaică/ A luat vreo 12 mii de euro… ce-i mai trebuie?/ Ioiii, ce ma bucur că ai mers acasă, nu erai bună de nimic, ai tras echipa în jos/ Bine că te-ai dus, oricum locul tău nu era în acest concurs sub nicio formă. Ăștia de la PRO TV te-au luat pentru circul care era previzibil cu una ca tine în câmp”, au fost câteva dintre comentariile fanilor, pe pagina oficială Survivor România.