Andreea Tonciu a fost eliminată de la „Survivor”, după ce ieri, în urma votului colectiv a fost votată de majoritatea coechipierilor să plece acasă. Până la urmă, publicul a fost de acord cu Faimoșii, iar bruneta a părăsit competiția. 

Faimoasa Andreea Tonciu fusese nominalizată pentru eliminare alături de Robert Niță și Otilia Bilionera, dar, din păcate pentru ea, telespectatorii i-au acordat cele mai puține voturi.

Eliminare surpriză la „Survivor”. Cine este vedeta care a părăsit competiția. Prima reacție a vedetei

Încă de la începutul noului sezon de la „Survivor”, Andreea Tonciu, concurenta eliminată, a dat semne că nu poate face față concursului. Pe lângă problemele de sănătate, ea a intrat și în multe conflicte care, până la urmă, au dus la nominalizarea ei. Atunci când și-a auzit numele, brunetei nu i-a venit să creadă că este vorba despre ea.

Eliminare surpriză la „Survivor”. Cine este vedeta care a părăsit competiția: „Vreau să plec cu fruntea sus”
ProTV

„Sunt tristă. Cel mai mult m-am atașat de Otilia. M-am atașat de ea. Vreau să le mulțumesc colegilor mei pentru tot și vreau să-mi cer scuze dacă am greșit cu ceva. Vreau să plec cu fruntea sus și vă voi aștepta acasă pe toți. Sper că vom avea o prietenie frumoasă”, a fost reacția Faimoasei Andreea Tonciu, după eliminare la ProTV. 

Otilia Bilionera a început să plângă, din nou, când a auzit că Andreea Tonciu va pleca

Deși și-a creat într-un timp scurt tot felul de conflicte cu ai ei colegi de echipă, Andreea Tonciu a plecat de la „Survivor” cu capul sus și le-a mulțumit fiecăruia în parte pentru sprijinul acordat în timpul concursului.

Eliminare surpriză la „Survivor”. Cine este vedeta care a părăsit competiția: „Vreau să plec cu fruntea sus”
ProTV

Dar, de departe, cea mai afectată de ultima eliminare de la „Survivor” a fost prietena ei, Otilia Bilionera, care a început să plângă instant.

„Sunt foarte tristă că prietena mea, cea care mi-a ținut de cald noaptea atunci când îmi era frig și mi-a împărtășit problemele trebuie să plece. Dar, acum trebuie să fiu egoistă și să mă gândesc la mine. Am venit aici să îmi depășesc limitele și să uit de problemele pe care le am acasă”, a i-a spus Otilia Bilionera lui Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii.