În primele două săptămâni de „Survivor”, Războinicii au reușit să îi învingă de patru ori pe Faimoși, la jocurile pentru recompensă. Deși echipa albastră este considerată ca fiind cea mai puternică de pe traseu, în câmp, concurenții din echipa Războinicilor au și ei anumite divergențe.

1. Ana Dobrovie, veriga slabă din echipa Războinicilor?

Ana Dobrovie a dezvăluit ce probleme sunt în echipa lor. Se pare că sportiva nu prea este plăcută de coechipierii săi.

„Vibe-ul la noi în echipă, din punctul meu de vedere, nu este unul cum spun colegii mei”, a declarat Ana Dobrovie, la „Survivor”.

În schimb, colegii ei cred că dansatoarea trage echipa în jos.

Pentru mine personal, Ana este singura care îmi dă o energie foarte nașpa. Are niște ieșiri. Ar trebui să ne mulțumească pentru cât de departe merge”, a spus Ionuț Popa.

foto: captură PRO TV

2. S-a certat cu Ștefania Ștefan

Ana Dobrovie a văzut negru în fața ochilor la jocul pentru imunitate, în timp ce Ștefania Ștefan vorbea cu Ramona Crăciunescu. Blondina a luat foc, nemulțumită de faptul că ar fi fost considerată „slabă” pe traseu.

Ștefania Ștefan: Eu n-am zis nimic de fairplay, tu te bagi în seamă…

Ana: Și oricum, dacă tu iei un punct și ești mai bună, te dau exemplu pe tine, și tu ești mai bună, și te duci cu una slabă și iei punct, nu, după aia, una mai slabă dintre noi pierde punctul cu una mai tare?

Ștefania: De ce zici că-i slabă, că ea dă foarte bine la final..

Ana: Dar voi de ce ați zis de mine că sunt slabă, frate?

Ștefania: Când am zis? Am zis pe traseu, azi?

3. A fost criticată și de Faimoși

Nici Faimoșii nu au o părere mai bună despre Ana Dobrovie. Radu Itu a declarat că tânăra și-a câștigat anumite antipatii din partea coechipierilor săi Războinici.

Radu Itu: Mi-am dat seama că toată lumea n-o înghite pe domnișoara aia, tatuată…

CRBL: Dar știi de ce, pentru că este acră…