Cătălin Zmărăndescu și Ana Dobrovie de la Războinici au avut un schimb dur de replici, la „Survivor”. Ce au avut de împărțit cei doi?

Tensiunile continuă la „Survivor”. De data aceasta, Faimosul Cătălin Zmărăndescu și Războinica Ana Dobrovie și-au aruncat replici acide unul altuia. Tot scandalul a început la Consiliul de nominalizare, marți seară (25 ianuarie), după ce Zmărăndescu s-a confesat, mărturisind că îi este rușine că echipa lui pierde mereu. 

De ce s-au certat Cătălin Zmărăndescu și Ana Dobrovie de la Războinici

Este a doua săptămână când Faimoșii pierd în fața Războinicilor, la jocul pentru recompensă. Cel mai afectat de toată situația a fost Cătălin Zmărăndescu, care a izbucnit în lacrimi, la Consiliul de nominalizare. În schimb, Ana Dobrovie, din echipa Războinicilor, a început să râdă când l-a văzut pe Faimos că se văicărește. De aici și până la un conflict nu a mai fost decât un pas. Cătălin Zmărăndescu nu s-a putut abține și s-a luat de Ana.

„Râzi? Crezi că e de râs? Ce ai făcut în viața ta ca să fii mândră? De câte ori a cântat imnul pentru tine? Felicitări ca ați câștigat, dar nu râde. Se întoarce roata”, i-a zis Cătălin Zmărăndescu Anei Dobrovie.

„Da, am adus 2 puncte, sunt foarte fericită deoarece în ultimele jocuri nu am reușit să aduc punct, și acum am echilibrat puțin și partea mea. Și aș vrea să îi dau și o replică domnului Cătălin Zmărăndescu.

Înainte să ne judece pe noi, noi nu suntem persoane cunoscute, dar el nu știe despre noi, ce am făcut noi la viețile noastre, ce am adus. Așa că să se raporteze la persoanele pe care le cunoaște și să nu vorbească despre viețile noastre personale. Mulțumesc”, a spus Ana de la Războinici.

Cătălin Zmărăndescu tot nu a încetat scandalul cu Ana și a continuat: Foarte inteligentă. Super inteligentă, bravo!”

foto: captură PRO TV

Andreea Tonciu a fost eliminată de la „Survivor”

Andreea Tonciu de la Faimoși a fost eliminată marți seară, 25 ianuarie. Atunci când și-a auzit numele la consiliul de eliminare, brunetei nu i-a venit să creadă că este vorba despre ea.

„Sunt tristă. Cel mai mult m-am atașat de Otilia. M-am atașat de ea. Vreau să le mulțumesc colegilor mei pentru tot și vreau să-mi cer scuze dacă am greșit cu ceva. Vreau să plec cu fruntea sus și vă voi aștepta acasă pe toți. Sper că vom avea o prietenie frumoasă”, a fost reacția Faimoasei Andreea Tonciu, după eliminarea de la „Survivor”.

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.