Andreea Antonescu va deveni mamă pentru a doua oară.

Andreea Antonescu trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața ei! Solista este însărcinată pentru a două oară. Cel care o va face iar mămică este Victor Vrînceanu, redactor șef al ziarului Cancan. Deși trăiește o frumoasă poveste de iubire de aproape un an cu noul iubit, artista încă nu este divorțată de tatăl fiicei sale, afaceristul Traian Spak. 

Andreea Antonescu va deveni mamă pentru a doua oară

Andreea Antonescu este gravidă pentru a doua oară! Bărbatul lângă care trăiește o poveste de dragoste este Victor Vrînceanu, unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști din România. Interpreta a fost cea care a anunțat pe rețelele sociale că este însărcinată pentru a doua oară! A postat o imagine pe rețelele sociale, în care i se vedea burtica în toată splendoarea.

„A doua minune din viața mea!😍🥰Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alături de iubitul meu. Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre!

Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media! Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile frumoase!”, a scris Andreea Antonescu, pe Instagram.

foto: instagram

Solista va divorța oficial de tatăl fiicei sale

Deși nu este oficial divorțată de Traian Spak, se pare că Andreea Antonescu are tot sprijinul din partea fostului ei partener. Drept dovadă, bărbatul urmează sa vină din America, pentru a finaliza divorțul de artistă. Andreea Antonescu și Traian Spak au împreună o fiică, pe Sienna, în vârstă de 11 ani.

„Traian vine luna viitoare în România. El nu a fost de foarte mulți ani, dar vine pentru Andreea și Victor, tocmai pentru ca ei să poată creștina copilul cum trebuie și ca micuțul să aibă numele tatălui. Luna viitoare divorțează la notar, nu există altă variantă.

Copilul nu va purta numele lui Traian, nu este o situație pe care să o dorească cineva, așa că se va pronunța divorțul, toată lumea e fericită. Traian și Andreea oricum nu mai sunt împreună de patru ani, ei au păstrat o relație bună pentru Sienna, dar și din respect pentru ei, că au fost, totuși, căsătoriți atâția ani.”, au declarat surse din anturajul solistei, pentru Click!

Distribuie

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.