Viitori părinți sunt în culmea fericirii

Andreea Antonescu este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. Vedeta s-a întors în urmă cu ceva timp din America, după ce a participat la show-ul de la Antena 1, care va fi difuzat la începutul anului viitor. În urmă cu scurt timp, cântăreața a făcut un anunț extrem de important, printr-o fotografie postată pe rețelele sociale. Andreea Antonescu este însărcinată pentru a doua oară! Iată cine este tatăl copilului. 

Mamă pentru a doua oară

În vârstă de 39 de ani, șatena se poate declara o femeie împlinită. Tot ea a fost cea care a făcut publică informația în spațiul media. Fosta membră a trupei Andre a ținut să transmită pe conturile sale de socializare că va deveni din nou mamă. Artista mai are o fetiță de 11 ani, pe nume Sienna, dintr-o căsătorie anterioară.

Cântăreața a comunicat vestea printr-un mesaj emoționant. Ea a dezvăluit că trăiește de ceva timp o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei. Deși în ultima vreme nu și-a expus foarte mult viața privată, ea și-a dorit ca urmăritorii și cei care o susțin să afle despre sarcină chiar de la ea. Totodată, le-a mulțumit oamenilor în avans pentru mesaje și urările de bine.

”A doua minune din viața mea!😍🥰Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alături de iubitul meu. Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre! Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media! Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile frumoase!”, a scris Andreea Antonescu pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Antonescu (@andreeaantonescu)

Cine este proaspătul și fericitul tătic

Fosta membră a trupei Andre este mai fericită ca niciodată. Vedeta se află într-o relație cu Victor Vrînceanu, redactorul șef al ziarului Cancan. Bărbatul este realizatorul emisiunii online „ProSport Live”. În trecut, a lucrat la GSP și se află pe lista celor mai buni jurnaliști de sport din România.

Victor Vrînceanu a preluat conducerea tabloidului în urmă cu doar un an și, în același timp, a rămas la pupitrul emisiunii de știri sportive. Jurnalistul a lucrat pentru mai bine de șapte ani pentru Gazeta Sporturilor, unde semna articole la secția „fotbal intern”.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii