Andreea Antonescu și Andreea Bălan fac echipă la „America Express”, show ce se va difuza în curând la Antena 1. De curând, cele două cântărețe s-au întors acasă, iar Andreea Antonescu a făcut primele declarații despre aventura de care a avut parte.

Andreea Antonescu și Andreea Bălan fac echipă la „America Express”

Andreea Antonescu vorbește despre modul în care a trăit aventura americană. La întoarcere, Sienna, fiica artistei, a fost extrem de fericită și i-a cerut mamei sale o favoare.

„Cel mai dor mi-a fost de oamenii dragi mie, de oamenii apropiați. Încă o dată mi-am dat seama că singura limită pe care o am în viața asta sunt oamenii dragi.

Sursa: Social Media

Și atunci, e o limită pe care nici nu vreau să o depășesc vreodată. Pentru că mi-am promis că o să fie ultima oară când plec pentru o perioadă atât de lungă, fiindcă e cel mai important, zic eu.

Cele mai importante sunt momentele pe care le petreci alături de oamenii dragi din viața ta!”, a declarat artista pentru Cancan.

„«Mami, mi-am făcut gașcă în fața blocului și vreau să ne duci pe toți la mare!”, a mai relatat Andreea Antonescu, referitor la reacția fiicei Sienna, după întoarcerea vedetei din „America Express”.

Prima reacție a prezentatoarei Irina Fodor, după ce s-a întors din America Express

Prezentatoarea show-ului de la Antena 1, Irina Fodor, a fost așteptată acasă cu nerăbdare de către soțul ei, Răzvan Fodor, dar și de către fiica pe care o au împreună. Bineînțeles, în extaz a fost și animalul de companie al familiei, atunci când Irina Fodor a ajuns acasă.

„Când vii spre casă și tot ce vezi pare un semn că ești acolo unde îți este locul(…). Nu m-a văzut ea din prima, dar și că și-a dat seama că sunt acasă…”, a scris Irina Fodor pe Instagram.

Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Puya și Melinda, soția sa, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei, Mihaela, Bruja și Pufeh, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, sunt concurenții din sezonul acesta al emisiunii America Express.