O femeie are de obicei cele mai puternice arme atunci când o altă femeie intervine în relația ei. Este de-a dreptul incredibil ce a putut să facă o femeie din India atunci când a aflat că soțul ei își sunase fosta iubită. Se pare că femeia a fost extrem de revoltată și din prea mare disperare atunci când și-a dat seama că iubitul ei ar putea avea pe cineva, aceasta a recurs la un gest șocant.

Evenimentul a avut loc într-un stat din India, numit Gujarat. Potrivit presei internaționale, o fată în jur de 22 de ani avusese în 2016 o relație cu un bărbat. Ulterior, acesta și-a refăcut viața și nu a mai știut nimic de ea.

Bărbatul a sunat-o pe fosta iubită

Individul nu a mai păstrat legătura cu fosta sa iubită și a decis ca după doi ani, s-o contacteze pe aceasta. Fiind căsătorit cu altcineva în prezent, bărbatul a intrat în bucluc. Atunci când actuala soție i-a luat telefonul să vadă pe cine a apelat ultima dată, aceasta s-a isterizat. Disperată, femeia a sunat-o înapoi pe fata respectivă și a început s-o amenințe. Ulterior, aceasta a pus la cale un plan uluitor împreună cu 2 prietene. Individele au răpit-o pe victimă și au dus-o pe aceasta în casa uneia dintre cele două complice.

Răzbunarea e dulce! Sau…nu! Cum a pedepsit o femeie amanta soțului său, atunci când a aflat de relația lor ascunsă
pixabay.com

Gestul pe care l-au făcut cele trei femei a fost de-a dreptul cutremurător

Se pare că femeile au fost revoltate peste măsură de cele întâmplate. Crezând că fata care ajunsese o victimă este în totalitate vinovată, acestea au supus-o la un experiment desprins din filmele de groază. Fără a sta prea mult pe gânduri, cele trei i-au introdus victimei praf de ardei iute în vagin.

După toate acestea, soția bărbatului a continuat să-i aducă fetei amenințări spunându-i că la următoarea încercare de a lua legătura cu bărbatul ei, îi va arunca acid pe față. În final, victima a ajuns la spital cu răni foarte grave în zona intimă. În plus, cele 3 agresoare au fost acuzate de răpire, intimidare și agresiune, iar pe numele lor s-a deschis un dosar penal. Polițiștii le-au arestat.