Raed Arafat a devenit tinta nemultumirilor fermierilor  care isi striga mai nou nemultumirea in online. Este si cazul unui antreprenor care considera ca masurile luate in ultima vreme ii afecteaza in mod direct afacerea.

Reclamă

 Raed Arafat ”de vina pentru lipsuri”

Cei care au suferit la fel de tare precum intreg sectorul turistic sunt crescatorii de animale care si-au extins in alta zona afacerea. Mai exact, in jurul fermelor acestia au construit adevarate unitati de primire turistica. Avand in vedere ca potentialul turistic era exploatat la maxim iar incasarile destul de mari, fermierii se bazau pe acei bani. Odata cu criza fara precedent care a tinut unitatile de primire inchise, fondurile au disparut. Astfel, crescatorii de animale nu isi mai permit sa sutina doar partea zootehnica a afacerii. Un fermier din judetul Cluj isi striga nemultumirea fata de aceste decizii in online. Omul considera ca de vina pentru aceasta situatie este secretarul de stat in Ministerul Afacerilor interne, Raed Arafat.

”Domnule Arafat, esti doar un om mic și sper să dispari cât mai repede pentru ca esti inutil!!! (….)”Am investit la fermă în sisteme cât mai ecologice, ne producem singuri energia electrică, apa potabilă, încălzirea, apa reziduală o trecem prin propria stație de epurare, pentru că ne pasă de planetă. Încercăm să nu folosim plastic, să reciclăm, să ecologizăm și să refolosim orice avem la îndemână și tu, un păun limitat, nu poți găsi niște amărâte de soluții pentru noi și pentru cei ca noi.” a scris Aidan Andon, proprietar de locatie cu specific turistic si zootehnic din Cluj

Reclamă

Raed Arafat, tinta nemultumirilor unui antreprenor din judetul Cluj

Mai mult, in postarea sa, antreprenorul sustine ca a fost nevoit  sa modifice serios ratia de mancare a animalelor. De asemenea acesta marturiseste ca in curand va fi nevoit sa aplice acelasi sistem. Cum era de asteptat, la postarea acestuia au reactionat internautii.