Acesta este unul dintre cele mai puțin cunoscute trucuri pentru a avea cât mai mulți bani

În portofel obișnuim să ținem foarte multe lucruri. De la poze cu cei dragi, bonurile de la cumpărături sau diverse notițe. Ei bine, mulți nu au știut că scorțișoara ținută în portofel aduce multă abundență financiară. Este unul dintre cele mai puțin cunoscute trucuri folosite de oamenii bogați, care se bucură de venituri substanțiale.

Acest condiment este recunoscut și folosit pentru multiplele sale întrebuințări. Are foarte multe beneficii pentru organismul uman, iar faptul că este un bun magnet pentru a atrage bani i-a determinat pe foarte mulți să îl poarte în portofel.

Poartă scorțișoară în portofel pentru a avea cât mai mulți bani

pixabay

Experții în Feng Shui au ajuns la concluzia că acest ingredient minunat este adevărat talisman care îți aduce cât mai mulți bani.
Pentru a testa, pune unul sau două bețițoare de scorțișoară în locul în care îți ții banii. De la o lună la alta, vei observa cum veniturile tale se multiplică.

Lidia Fecioru, sfaturi pentru abundență financiară

„Este foarte importantă păstrarea banilor. Lor nu le place să fie înşiraţi prin geantă. Se spune că trebuie să-i strângem şi să-i ascundem. Le place să stea ascunşi. Locurile recomandate sunt bucătăria şi dormitorul, mai ales lângă hrană sau lenjerie de pat.

captură tv

Banii trebuie să aibă un loc speicial. Într-un portofel, cutie sau geantă. Trebuie să-i punem aşezaţi. Să facem şi ordine în ei. Fiecare la locul lui. De la mare la mic.

Banii nu dispar de lângă tine, dacă punem nişte bani sub preşul de la intrare. Nişte monede. Se spune că este bine să punem o bancnotă la uşă şi cineva să calce pe ea cu noroi, pentru ca ea ne va aduce noroc”, a declarat bioenergoterapeutul, în cadrul Antena 3.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!