Acceptă provocarea lansată de substantial.ro.

Ce mod mai bun de a-ți antrena mintea decât prin provocări distractive și calcule matematice. Nu numai că neuronii creierului tău se antrenează, dar primești și o doză bună de endorfine dacă rezolvi singur acest tip de exerciții.

Este, de asemenea, o modalitate bună de a vă menține creierul în formă, la fel de important ca și menținerea sănătății corpului. Iată deci o problemă matematică pe care puteți încerca să o rezolvați singuri.

Poate că nu ați fost premianți în timpul școlii la matematică. Nu-i nimic! Trebuie să vă amintiți câteva lucruri elementare pentru a ajunge în final la un răspuns corect și pentru a rezolva provocarea lansată de substantial.ro

Cum se rezolvă această problemă de matematică?

Problemele matematice au fost întotdeauna dificil de rezolvat. O modalitate bună de a vă menține mintea antrenată este să vă mențineți creierul activ încercând să rezolvați cât mai multe puzzle-uri.

Problema de matematică din imaginea de mai jos a devenit virală pe rețelele de socializare. Nu pare foarte complexă la prima vedere. Cu toate acestea, poate deveni complicată dacă nu vă puteți aminti ordinea exactă a operațiilor. În imaginea de mai jos, există o ecuație și trei răspunsuri diferite din care trebuie să alegeți doar unul.

Sursa: Social media

Pentru a găsi răspunsul corect, este important să ne amintim cum se calculează mai multe operații.

Iată răspunsul corect

Răspunsul corect este A: 61.

Cum poți găsi răspunsul corect la această problemă? Mai întâi, trebuie să calculați înmulțirea, 60 x 0, care este 0. Atunci va fi ușor să găsiți răspunsul.

Așadar, tot ce a mai rămas de calculat este 60 + 0 + 1.

Dar dacă uitați că trebuie să rezolvați mai întâi înmulțirea, este aproape imposibil să obțineți răspunsul corect!Deci, ai rezolvat singur această problemă de matematică? Felicitări, atunci, ești o persoană pricepută în ale matematicii.

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.