Tu găsești ceea ce nu e în regulă în imagine?

Știm că mulți dintre cititorii noștri sunt foarte pasionați de puzzle-urile vizuale care continuă să devină virale pe rețelele de socializare. Astăzi, 5 octombrie,  vă vom pune la încercare abilitățile vizuale pentru a vedea dacă puteți face față provocării lansate de echipa substantial.ro.

Acordând mare atenție detaliilor și cu un minim de concentrare, ai putea rezolva cu ușurință acest mister în câteva minute. Multe dintre persoanele care au acceptat această provocare nua u reușit să descopere răspunsul corect.

În sine, provocarea acestei zile nu este atât de complicată: ea constă în vizualizarea imaginii de mai jos și descoperirea erorii care s-a strecurat în ea. Este suficient să vă spunem că o singură privire pe nu vă va ajuta să găsiți soluția.

Sursa: Social media

Cei mai pasionați dintre voi vor găsi răspunsul la această provocare. Cu siguranță, acest lucru poate părea ușor pentru unii și mult mai dificil pentru alții. Fără alte prelungiri, vă lăsăm să vă focalizați atenția pe această imagine. Mult succes tuturor!

De obicei,  aceste provocări jucăușe servesc la ascuțirea simțurilor și a subconștientului ființei umane . Ele sunt foarte des folosite în școli, întreprinderi și instituții precum forțele armate. În plus, aceste puzzle-uri sunt folosite pentru a detecta o serie de caracteristici în profilurile oamenilor pentru a le atribui un loc de muncă potrivit sau o activitate specifică.

Soluția la această provocare vizuală

Pentru a găsi soluția la această provocare vizuală, este extrem de important să observați fiecare dintre elementele imaginii. În continuare, concentrează-ți atenția asupra mașinii, în special asupra aspectului său exterior.

Privind mai atent la vehicul, veți vedea că soarele se reflectă în luneta din spate, astfel încât soarele se află în spatele mașinii și, prin urmare, umbra ar trebui să fie în partea din față a vehiculului, în timp ce este în spate pe imagine.

Acum că știți soluția, ce părere aveți. A fost atât de greu de rezolvat această provocare lansată de noi?

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.