Obiceiurile vechi nu se schimbă niciodată

Românii sunt extrem de inventivi, iar acest lucru a fost demonstrat de nenumărate ori, prin diverse moduri. În această vară, ei au dat lovitura pe o plajă din Grecia, iar acțiunile lor i-au enervat la culme pe proprietarii străini. Aceștia au căutat metode prin care să cheltuie mai puțini bani, așadar, au venit cu mâncarea și băutura în bagaj, de acasă.

Grecia a fost dintotdeauna prezentată ca fiind una dintre cele mai dorite destinații de vacanță. Totodată, a atras atenția publicului atât din cauza prețurilor ridicate, cât și din cauza înșelătoriilor practicate.

Chiar și așa, la polul opus, se află patronii de plaje, disperați de români. Practici din fire, românii găsesc rezolvare la orice problemă. Astfel, pentru a economisi bani și pentru a se bucura de sejururi cât mai ieftine, au găsit o modalitate perfectă. Conaționalii se plâng, la rândul lor de patroni, unii numindu-i pe aceștia Sherlock Holmes.

Proprietarii de plaje din Grecia, terorizați de români. Ce au făcut turiștii în vacanță
Arhivă presă

Din ce cauză s-au enervat patronii

O familie de români, care a ales să își petreacă vacanța din această vară pe litoralul grecesc, în Thassos, s-au declarat complet nemulțumiți de patroni. Chiar dacă s-au bucurat de condițiile și serviciile oferite, totuși aceștia nu au reușit să ajungă la inima românilor. Motivul? L-a spus chiar un conațional care a asistat la întâmplare.

Deși era specificat faptul că nu este permis accesul cu mâncare și băuturi din exterior, românii au decis să ignore regula impusă. Astfel că, și-au încercat și ei norocul. Din nefericire, au fost imediat vizați de către patronii plajei.

„Citind pe acest forum diverse întâmplări, m-am hotărât și eu să vă prezint întâmplările familiei mele în Thassos. Am petrecut un sejur între 2 -8 august în Limenaria. Cazarea a fost relativ în regulă, micul dejun diversificat și gustos, amplasarea perfectă, chiar lângă plajă. Ce ni s-a părut nepotrivit, faptul că proprietarul George era un fel de Sherlock Holmes, adică de dimineața și până noaptea îi simțeai răsuflarea în ceafă.

Observa ce consumi pe plajă, cât ai comandat la barul său, ce ai mâncat la restaurantul său, ce duci sau ce aduci de la mașină. Oriunde te întorceai, dădeai nas în nas cu George. La un moment dat ni s-a părut frustrant. Când am rezervat ni s-a spus că este inclusă și plaja. George însă avea pretenție să comanzi totul la barul său”, a relatat românul în mediul online.

Cu alte cuvinte, bărbatul s-a simțit ofensat de atenția obsesivă a patronului asupra a ceea ce consumau clienții. Mai mult decât atât, a susținut că ar fi fost mai util și dacă ar fi acordat o atenție deosebită mașinilor din parcarea sa. Întrucât, una dintre mașinile cu care familia a mers în vacanță, a fost zgâriată.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii