Câinele din rasa Dalmațian, unul dintre cei mai iubitori câini.

Știm care este rasa de câine care potrivită pentru tine și familia ta. Dacă vrei un câine, însă nu te-ai hotărât la rasă, ei bine, noi avem răspunsul. Câinele din rasa Dalmațian este câinele pe care toată lumea îl știe din desenele animate. Iată cât costă un astfel de câine și tot ce trebuie să știi despre el. 

Un animal de companie îți va schimba complet viața în bine. După cum se știe, câinele este cel mai bun prieten al omului. Așadar, dacă te-ai hotărât să-ți iei un câine, care să fie iubăreț și loial ție și familiei tale, câinele din rasa Dalmațian este perfect. Iată cât costă un câine din această rasă, dar și tot ce trebuie să știi despre el.

social media

Prețul unui câine rasa Dalmațian

Conform mai multor anunțuri de pe internet, prețul pe care trebuie să îl plătești pentru un câine din rasa Dalmațian pornește de la 1800 e lei. Însă, prețul poate ajunge chiar și până la 5.000 de lei, în funcșie de puritatea rasei.

Tot ce trebuie să știi despre acest animal de companie

Câinele din această rasă este un animal de companie foarte iute, inteligent, energic și disciplinat. Rareori, dalmațianul este destul ce încăpățânat. Mai mult, este rasa de câini care iubește necondiționat copiii. Este precuat și vigilent cu străinii, însă se ințelege de minune cu toți câinii.

Dalmațienii sunt câine de talie mare, puternici și foarte musculoși. Au un cap de mărime medie, destul de lung și un bot puternic cu nasul mare, de culoare neagră, la fel ca și petele sale. Cât despre ochi, dalmațienii au ochii rotunzi, de mărime medie, iar urechile lor sunt atașate sus și au vârfuri ascuțite și pliate.

Coada este lungă, blana are păr scurt, des, fin și neted. Câinii din această rasă sunt de culoare albă cu pete negre și rotunde, nesuprapuse.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.