Află ce lucruri poate scoate la iveală felul în care scrii despre personalitatea ta.

Scrisul de mână poate dezvălui mai multe lucruri despre personalitatea ta decât ai putea crede. Hai să aflăm ce dezvăluie scrisul de mână despre personalitatea ta!

Pentru mulți oameni, scrisul este pur și simplu un mod de a transmite mesajul. Sub ochii unei analizei atente, acesta arată imaginea personalității unei persoane. Știința demonstrează că fiecare dintre noi are două tipuri de personalitate. Primul este felul în care o arătăm în exterior și al doilea este adevărata personalitate, ceea ce este ascuns în interior .

Prin patru aspecte ale scrisului de mână, și anume dimensiunea, înclinarea, apăsarea stiloului și distanța pot ieși la suprafață anumite trăsături de personalitate.

Sursa: Social media

Personalitate în funcție de dimensiunea fontului

Litere fine: suntem timizi și introvertiți. De asemenea, suntem meticuloși și ne concentrăm pe ceea ce facem. Litera medie: Suntem echilibrați și adaptabili.

Litere mari: suntem deschiși și sinceri. Ne place să fim alături de oameni și ne bucurăm de atenție din partea lor. Cu toate acestea, aceste persoane pot fi caracterizate și de lipsa încrederii în sine.

Personalitate în funcție de spațierea cuvintelor

Mult spațiu: Ne place libertatea și nu ne place să fim supuși la stres, aglomerații sau locuri aglomerate. Spațiu mic: avem tendința de a fi cu mulți oameni și s-ar putea să fim puțin indiscreți.

Personalitate în funcție de înclinația literelor

Drept, fără înclinare: Nu lăsăm emoțiile să ne acapareze și avem tendința de a fi logici și practici. Înclinați spre dreapta: suntem deschiși către noi experiențe și ne place să cunoaștem oameni noi.

Înclinarea spre stânga: Preferăm să păstrăm lucrurile pentru noi înșine. Dacă suntem dreptaci și înclinăm litera spre stânga, este posibil să exprimăm faptul că suntem o fire rebelă.

Personalitate după forma literelor

Litere rotunde: Suntem creativi si artistici. Litere ascuțite: Suntem mai agresivi, foarte inteligenți și curioși. Litere unite: Suntem logici, metodici și avem tendința de a lua decizii cu atenție.

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.