Iată ce au descoperit cercetătorii americani, în urma unui studiu efectuat pe mai mulți bărbați. Femei, fiți atente! Aceasta este ziua în care cei mai mulți bărbații fug în brațele celeilalte femei

Infidelitatea atinge cote din ce în ce mai alarmante. Acest fenomen datează încă din perioada antică, atunci când bărbații nu își puteau stăpâni poftele carnale. Ei bine, asta se întâmplă și acum, iar specialiștii vin cu o explicație neașteptată.

Potrivit unui studiu efectuat de cercetători, majoritatea bărbaților au o dată specifică la care își înșală partenerele de viață. Nu a mai rămas foarte mult timp până la acel termen. Iată despre ce dată este vorba.

Ziua în care bărbații înșală cel mai mult

Potrivit unui studiu, ziua de 18 noiembrie este data la care cei mai mulți bărbați își înșală partenerele de viață. La această concluzie s-a ajuns după un comportament similar al mai multor bărbați. Aceștia au mers să petreacă timp cu amanta pe această dată.

pixabay

Potrivit informațiilor oferite de publicația „The Mirror”, anual pe data de 18 noimbrie, este Ziua Infidelității.
Acest lucru se datorează aglomerării din preajma sărbătorilor de iarnă. Când programul de acasă și cel de la job se aglomerează, bărbații fug în brațele celeilalte femei.

În urma unui chestionar completat de 300 de bărbați, un procent de 72% dintre ei au ales ziua de 18 noiembrie pentru a se vedea cu amantele.

Cele mai ciudate motive folosite drept scuză de bărbații infideli

pixabay

Odată ce sunt prinși și se știu vinovați, bărbații care „calcă pe bec” vin cu mai multe scuze. Iată care sunt cele mai comune și mai ciudate motive pentru înșelat.

Bărbații înșală din cauza dependenței. Așa cum bine auzi, nu doar alcoolul sau fumatul creează această afecțiune.
Este posibil ca anumiți bărbați să sufere de dependență sexuală, motiv pentru care ajung să facă parte din categoria infidelilor.

pixabay

Din cauza nesiguranței în forțele proprii. Deși poate părea un paradox, majoritatea bărbaților care se simt neatrăgători sau prea bătrâni, ajung să își testeze limitele.

Din egoism. Aceasta ar putea fi cea mai importantă circumstanță. Din dorința de validare și un ego cât mai mare, bărbații pot ajunge în acest punct.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!