Consumul de suc de grapefruit amestecat cu o dietă sănătoasă și puțină mișcare vă va ajuta să vă atingeți obiectivul.

Îți urăști celulita? Ești convins că nu mai e nimic de făcut pentru a scăpa de ea, așa că doar o acoperi? Nu fi atât de fatalist! Există ceva ce poți face și o modalitate foarte simplă, delicioasă, de asemenea. Fă-ți un pahar cu băutura ta preferată de grapefruit

Da, sucul de grapefruit este un bun început pentru a-ți pierde celulita! Băuturile din grapefruit s-ar putea să nu fie leacul, dar acest remediu popular de casă vă va ajuta să vă reduceți aspectul celulitei, astfel încât să vă puteți pune din nou acei pantaloni scurți minusculi.

1. Cum se prepară băutura?

Pentru prepararea băuturii magice anti celulită trebuie să foloseşti un grapefruit mare, două portocale, un sfert de lămâie și un centimetru de ghimbir. Curăță fructele, iar apoi adaugă-le în storcător. După ce ai obținut băutura dorită, pune-o la frigider și o poți consumată dimineața pe stomacul gol, precum și între mese.

Pariu că nu știai! Băutura care topește imediat celulita. Este la îndemâna oricui
Pixabay

2. Cum combate băutura de grapefruit celulita?

Da, este posibil ca hormonii tăi să fi cauzat o parte din aspectul neplăcut de pe coapsele și fundul tău. Dar trebuie să recunoști că a fost și un amestec de dietă, lipsă de exercițiu și, prin urmare, circulația deficitară, care a cauzat depozitele de grăsime sub suprafața pielii.

Așa că începeți încet să vă modificați dieta în porții mai mici și opțiuni mai nutritive, precum și câteva pahare din băutura preferată de grapefruit proaspăt stors (fie o combinație de citrice, fie chiar singur). Începeți un regim de exerciții pentru a ajuta la această luptă împotriva celulitei.

Băuturile cu grapefruit singure nu vor ajuta prea mult, deoarece este necesar să eliminați și excesul de grăsime corporală pentru a avea pielea mai fermă și mai strânsă în acele zone.

Pariu că nu știai! Băutura care topește imediat celulita. Este la îndemâna oricui
Pixabay

3. De ce funcționează mai bine o băutură cu grapefruit decât paharul zilnic de suc de portocale?

Da, ambele provin din familia citricelor, iar grapefruitul este rezultatul încrucișării dintre pomelo și portocale. Dar grapefruit-urile au o combinație specială de vitamine, minerale și fitonutrienți. Astfel ajută, de asemenea, sistemul limfatic în eliberarea toxinelor din organism. precum și la reducerea reținerii apei în exces.

Conținutul de fibre dietetice găsite în grepfrut ajută sistemul digestiv, în special sistemul intestinal de urmărire a întregului sistem excretor. Este destul de uimitor ce poate face un simplu pahar de suc de grapefruit preferat. 

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Educației din cadrul Universității din București. Și-a făcut debutul în presă la Substanțial.ro și este determinată să ajungă departe în acest domeniu. De mică este pasionată de scris și este curioasă de tot ce se întâmplă în lumea mondenă. Are o personalitate puternică și este mereu gata de o nouă aventură, iar visul ei este să se facă remarcată în presă. Alexandra este gata să vă pună la curent cu tot ce mișcă printre vedete!