Nu o să îți vină să crezi cât de minunată poți fi în viziunea unui bărbat

Extrem de multe femei suferă de stimă de sine scăzută din cauză că sunt complexate de aspectul lor. Majoritatea dintre ele se torturează cu diete și tratamente de înfrumusețare, în căutarea înfățișării perfecte. Mai mult de atât, ajung să cheltuiască sume importante de bani pe haine de la designeri de top sau să consulte antrenori de fitness, fără să știe că bărbații le apreciază așa-zisele „defecte”. 

Frumusețea din spatele imperfecțiunilor

Bărbații susțin că li se par extrem de atractive femeile care nu mai vorbesc despre diete, kilograme în plus, ci mușcă fericite dintr-o ciocolată, fără să se gândească la consecințe. Un alt aspect mai puțin cunoscut este faptul că bărbații preferă să își vadă iubitele cu un machiaj simplist. Frumusețea naturală nu poate fi înlocuită cu nimic, pentru că nimeni nu riscă să se păteze cu make-up.

În același timp, naturalețea te scapă de surprizele neplăcute, cum ar fi genele false pe noptieră, sprâncenele pictate sau părul înspăimântător. Cu siguranță, în viziunea masculilor, frumusețea naturală primează, chiar dacă, uneori, mai întorc capul și după femeile cu un machiaj strident.

Pariu că nu știai asta! Care sunt „imperfecțiunile” feminine pe care bărbații le adoră, iar pe femei le complexează
Social media

Hainele de la casele de modă sunt în defavoarea ținutelor de casă

Într-adevăr, rochia neagră și ciorapii cu dantelă sunt minunați, dar nu în fiecare zi. Bărbații spun că le place să-și urmărească iubitele în pijamale de bumbac cu Pokemon și în papuci pufoși amuzanți. Astfel ele par dulci, blânde, vulnerabile și casnice. Bărbații în acest fel simt sinceritate, confort și apropiere sinceră. La pachet cu o vestimentație de casă, vine și un păr nearanjat. Aceștia adoră părul rebel al femeii mai mult decât coafura aranjată perfect.

Micile defecte îi dau unicitate unei femei, o fac diferită de celelalte. Potrivit bărbaților, zâmbetul acesteia poate compensa toate defectele pe care adesea ei nici nu le observă. În general, femeile acordă atenție și celui mai mic detaliu, însă bărbații nu sunt la fel de meticuloși.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii