Cu siguranță îți dorești și tu să intri în rândul vedetelor care au mulți urmăritori pe instagram, dar nu știi cum să faci asta. Ei bine, pentru ca postările tale să atragă atenția și să rămână în partea de sus a feedului, există niște criterii pe care cu siguranță nu le-ai știut până acum. Cel mai important lucru este momentul în care publici postarea într-un moment greșit. 

Te întrebi când este momentul potrivit pentru a posta? Așadar, au fost efectuate mai multe studii care încearcă să determine intervalul orar ideal pentru ca postările tale de pe instagram să se mențină în vârful feedului.

Un internaut priceput în domeniul tehnologiei a publicat un scurt video pe rețelele de socializare. Acesta le-a explicat utilizatorilor care doresc să prindă cel mai mult angajament, cum să aibă succes pe instagram.

Când ar trebui să postezi pe instagram

Tânărul le-a dezvăluit utilizatorilor lucruri pe care probabil alții nu le-au spus până acum. Ba chiar au informat greșit. Ei bine, se pare că cel mai bun moment pentru a posta pe instagram este atunci când urmăritorii nu sunt online. De asemenea, există și un interval orar pe care trebuie să-l respecți.

Atunci când vrei să publici ceva anume, trebuie să fii foarte atent la ore. Astfel, cel mai bun timp în care poți crește pe platforma de socializare este în intervalul 10:00-12:00, adică în prima parte a zilei. În plus, în intervalul 15:00-17:00 ș 19:00-22:00. Nu uita de faptul că trebuie să încerci diferite tipuri de conținut pentru a atrage exact publicul pe care ți-l dorești.

@mihnea_bm Notează-ți orele de la final și folosește-le cu încredere! ✅ Știai de ele? #socialmedia #marketing #invatapetiktok #digitalmarketing #influencer #grow ♬ original sound – Vlad Mihnea

Alte metode care îți cresc popularitatea pe Instagram

  • Orele de lucru libere sunt de obicei mai bune decât orele de lucru.
  • Zilele săptămânii sunt de obicei mai bune decât în ​​weekend.
  • Cele mai bune zile sunt luni, miercuri și joi
  • Cel mai bun moment al zilei este între 7 și 9 seara.
  • Cel mai rău moment al zilei este între 3 și 4 după-amiaza.
  • Cea mai proastă zi a săptămânii este duminica