Otilia Bilionera de la „Survivor” este în conflict cu fostul ei manager, Ionuț Bejinaru. Bărbatul a făcut primele mărturisiri, după ce solista l-a acuzat că a păcălit-o și că a lăsat-o fără niciun ban. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi? 

Fostul impresar al Otiliei Bilionera rupe tăcerea

Fostul impresar al vedetei de la „Survivor” a făcut dezvăluiri șocante în scandalul cu aceasta. Ionuț Bejinaru este acuzat de interpretă că ar fi refuzat să-i dea o parte din banii câștigați datorită pieselor pe care ea le-a cântat, iar din acest motiv l-a dat în judecată pe el. Acum, bărbatul a făcut lumină și a spus partea lui de adevăr în tot scandalul.

„În primul rând, au fost 6 ani de contract, nu 7. A rămas fără bani? Nu e vina mea că nu și-a gestionat bine banii câștigați. Pandemia a doborât, în primul rând pe cei ce nu au economisit, investit, nu s-au pregătit pentru <iarnă>”, a spus bărbatul la Antena Stars.

Ionuț Bejinaru a ținut să-i transmită un mesaj Otiliei Bilionera, căreia i-a recomandat să învețe să-și gestioneze mai mult banii, căci datorită lui ea a ajuns să aibă atât de multă faimă în lumea muzicală. Mai mult de atât, solista nu ar fi avut deloc contribuție cât timp a colaborat cu el.

foto: arhivă personală Florin Grozea

De ce o acuză Ionuț Bejinaru pe Otilia Bilionera

Fostul impresar a mai adăugat că Otilia Bilionera nu vrea acum decât să-și facă reclamă.

Îi recomand Otiliei cursuri de educație financiară. Alături de echipa mea am dus-o pe culmile succesului internațional, acolo unde orice artist și-ar dori.

I-am compus piese de succes, unde ea nu a avut nici măcar o vocală ”a”, ca și contribuție așa că, măcar din bun simț, ar trebui să se oprescă din a-și mai asuma munca colegilor avuți în timpul contractului spunând că ea a făcut piesa ”Bilionera” și altele. Înțeleg că mă atacă pentru a-și face reclamă, asta se cere în media, dar acolo unde toate astea se contorizează”, a mai spus el la Antena Stars.

Cei doi vor avea prima înfățișare la tribunal pe 11 februarie, însă cum ea nu este în țară, Otilia va fi reprezentată prin avocatul său în sala de judecată.