Tensiunea își spune cuvântul și în această seară la „Survivor”, mai ales în tabăra Faimoșilor. Doi dintre cei trei nominalizați la eliminare, Robert Niță și Otilia Bilionera. 

Dacă Robert Niță a fost năpădit de emoții la testimoniale pentru că este accidentat și nu poate să își ajuta echipa să câștige puncte, Otilia Bilionera a avut cu totul alte motive să verse lacrimi de crocodil.

Otilia Bilionera a început să plângă la „Survivor”. Cine a supărat-o pe Faimoasă

Se pare că apropierea de Andreea Tonciu, considerată de Faimoși în acest moment „oaia neagă” de la „Survivor” a dezavantaja-o pe Otilia Bilionera. Artista și-a atras multe antipatii din partea colegilor.

În timp ce se afla pe traseu, Otilia Bilionera a început să plângă, după ce a fost apostrofată de către TJ Miles, unul dintre primii Faimoși care intrat în conflict cu Andreea Tonciu. Bruneta l-a taxat pentru că a considerat că apropierea de Laura Giurcanu este una nepermisă.

Otilia Bilionera a început să plângă la „Survivor”. Cine supărat-o pe Faimoasă: „Nu pot..”
ProTV

Totul a pornit de la o glumă a acesteia, care cumva l-a deranjat pe TJ Miles. Supărată pe această situație, Otilia a început să plângă. “N-am voie să zic nimic”.

Alături i-a fost, așa cum era de așteptat, Andreea Tonciu care a încercat să o liniștească: „Ăștia nu sunt bărbați, ăștia sunt niște animale„.

De ce i-au dat lacrimile lui Robert Niță

Având în vedere că este fost sportiv de performanță, el este foarte afectat de faptul că nu poate concura pe traseu la „Survivor” este un lucru de neconceput pentru Robert Niță.

La testimoniale,  în ediția de marți seară de la „Survivor” Robert Nița a căzut pradă emoțiilor și a început să plângă. Fostul fotbalist a explicat și de ce se simte așa.

„Robert Niță în momentul de față și pentru o perioadă este inapt. Pentru un sportiv cel mai important este să joace, iar când nu poți, ești inutil”, a spus Robert Niță de la „Survivor” la ProTV.