Otilia Bilionera face parte din echipa Faimoșilor la „Survivor”. Deși în prezent se bucură de un succes colosal, vedeta a avut parte de multe cumpene pe parcursul sale artistice. Interpreta a fost păcălită de fostul ei manager, după ce bărbatul a refuzat să-i ofere o sumă mare de bani. Din păcate, cei doi nu au ajuns la niciun punct comun, iar artista l-a acționat în instanță. Iată ce spune Otilia Bilionera despre procesul pe care i l-a intentat fostului impresar! 

Otilia Bilionera de la „Survivor” a oferit detalii despre procesul cu fostul impresar

În cadrul ceremoniei de nominalizare de la „Survivor”, solista s-a confesat și a dezvăluit de ce a ales să participe la emisiunea de la PRO TV. Otilia Bilionera, în vârstă de 30 de ani, a vorbit și despre procesul pe care îl are cu fostul ei impresar. Blondina a lăsat de înțeles că nu s-a ales cu prea mulți bani după șapte ani de muncă intensă. Otilia Bilionera nu a avut deloc rețineri și i-a adus acuzații grave bărbatului.

„Eu am venit aici în special pentru a mă autodepăși, pentru a deveni mai puternică, pentru a uita de problemele pe care le am acasă, de procesul pe care îl am, de toată trauma prin care am trecut cu fostul management care, să zic așa, m-a lăsat fără nimic după șapte ani de muncă, și am avut o muncă destul de spectaculoasă.”, a declarat aceasta, la „Survivor”.

Solista a spus că a acceptat provocarea „Survivor” pentru a-şi depăşi limitele, dar şi pentru că a simţit nevoia unei evadări ca să uite de problemele de acasă.

„Am venit aici să mă iubesc mai mult și să fiu mai bărbătoasă. Și să nu mai las pe nimeni să profite de mine și să mă mintă. Cât de cât am avansat. Puțin acolo, nu la potențialul maxim, dar cât de cât văd o schimbare în mai bine”, a mai completat ea.

foto: Instagram

Fostul impresar a păcălit-o la bani

Otilia Bilionera a mai mărturisit că nu va mai lăsat pe nimeni să o păcălească, așa cum s-a întâmplat cu fostul ei manager, Jhaps Record, pe care l-a și dat în judecată.

„Colaborarea mea cu Jhaps Records a luat sfârșit! Călătoria mea muzicală continuă și vă mulțumesc tuturor pentru susținerea de-a lungul timpului! Am tot încercat să negociem din momentul despărțirii, dar nu ne-am înțeles. Noi ceream banii care ni se cuvin, el a refuzat de fiecare dată să ne dea”, a declarat Mario Joy, colegul de breaslă al Otiliei, aflat în aceeași situație, scrie Fanatik.