Elana Chiriac și Otilia au făcut un gest neașteptat în cadrul emisiunii „Survivor România.”

În ediția de luni, 24 ianuarie, Elena Chiriac și Otilia de la Faimoși s-au sărutat. Gestul neașteptat a venit după ce Elena și-a învins rivala și a obținut punctul pentru echipă. Colegii au rămas muți de uimire, dar apoi s-au întors la competiție, lăsând ca gestul să treacă.

Sărutul între cele două nu a trecut nevăzut de telespectatori și a produs un scandal imens în spațiul online. Aceștia au reacționat pe rețelele de socializare cu privire la ceea ce s-a întâmplat. La mai mulți dintre urmăritori nu li s-a părut normal, iar comentariile negative au curs unele după altele.

„Să vă fie rușine” au fost multe dintre mesajele postate de urmăritorii emisiunii.

Captură TV

Cu fiecare ediție ce trece, jocurile din competiție devin din ce în ce mai complicate, iar concurenții trebuie să fie cât mai concentrați pentru a aduna cât mai multe puncte. Aceștia se luptă, atât pentru premiul de 100.000 de euro, cât și pentru imunitate sau recompense. De cele mai multe ori, recompensele sunt despre mâncare, pentru că participanții nu primesc altceva să mănânce. În ediția de ieri, cele două echipe au oferit un spectacol pe micile ecrane, jucând la ștafetă. Pentru a juca astfel, este nevoie ca scorul să fie 9-9, iar în runda finală, va concura o fata și un băiat din fiecare echipă, care își vor da „ștafeta” pe parcursul traseului. La finalul probei, Războinicii și-au asigurat liniștea în echipă, iar la Consiliul de Nominalizare au mers Faimoșii.

Otilia este propusă spre eliminare

După ce Laura Giurcanu a primit imunitatea, a trebuit să nominalizeze un coechipier pentru a ieși din competiție. Aceasta trebuia să ofere un alt nume, în afară de Robert Niță și Andreea Tonciu, iar alegerea modelului a fost Olitia. După ce și-a auzit numele, artista a reacționat atacând-o pe Laura și neînțelegând nominalizarea fiindcă a adus o mulțime de puncte pentru echipă.