Dacă aveți un covor, ar trebui să știți cât de complicat poate fi să îl întrețineți zilnic.  Iată trucul care vă va ajuta să vă păstrați covorul curat fără a avea nevoie de produse speciale.

Există un produs natural pe care îl puteți folosi pentru a vă curăța temeinic covorul.

Folosiți bicarbonat de sodiu pentru a curăța un covor

Pentru a vă curăța covorul și a-l menține curat, îl puteți aspira pentru a îndepărta murdăria principală încorporată, dar aceasta nu este singura metodă de curățare în profunzime.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Puteți folosi bicarbonat de sodiu. Acest produs multifuncțional vă poate ajuta să curățați și să curățați covorul, precum și să îl dezodorizați. Pur și simplu presărați covorul cu bicarbonat de sodiu și aspirați. Covorul dvs. va fi din nou curat și puteți folosi acest sfat pentru a-l întreține în mod regulat.

Sursa: Social media

Descoperă un alt sfat pentru curățarea covorului tău

Bicarbonat de sodiu și oțet alb pentru a vă întreține covorul

Covorul tău este pătat și nu știi cum să îl cureți? Pentru a scăpa de această problemă, puteți folosi simultan oțet alb și bicarbonat de sodiu. Mai întâi, luați o jumătate de pahar de oțet alb și adăugați câteva picături de detergent pentru vase. Amestecați soluția și aplicați-o pe zona care urmează să fie tratată cu o cârpă curată. Tamponați  și periați ușor covorul.

Apoi clătiți zona cu apă curată și absorbiți excesul de apă cu un burete. După ce ați lăsat covorul să se usuce, turnați două linguri de bicarbonat de sodiu într-un recipient cu apă minerală, apoi transferați soluția rezultată într-o sticlă cu pulverizator. Pulverizați covorul cu soluția înainte de a-l peria cu o perie moale. Lăsați amestecul să acționeze timp de câteva ore și apoi ștergeți covorul cu un prosop înainte de a-l usca. După câteva zile, puteți aspira orice exces de bicarbonat de sodiu.