Orașul din România unde chiria a ajuns să coste 6000 de lei.

Chiriile din țara noastră sunt tot mai scumpe, mai ales că toate s-au scumpit peste noapte. Ei bine, într-un oraș din România, chiriile au ajuns să coste 6000 de lei.

Într-un oraș din țara noastră, chiriile au ajuns să aibă prețuri mari, chiar și de 6000 de lei. Cum este posibil ca o simplă chirie să coste atât de mult, dar și ce condiții oferă cei care le-au scos spre închiriere.

În ce oraș din țara noastră chiriile costă 6000 de lei

În Cluj-Napoca este recunoscut, la nivel național, faptul că prețurile la domeniul imobiliar sunt cele mai crescute din România. Potrivit playtech.ro, aici, chiriile au ajuns să coste 6000 de lei. Conform datelor compariimobiliare.ro, după o majorare destul de mare a costurilor, prețul mediu, la finalul lunii august a acestui an, se menținea la exact același nivel ca în luna iulie.

Sursa: Social Media

Cei mai mulți tineri au căutat chirii în Cluj-Napoca, în următoarele cartiere: Mărăști, Mănăștur și Florești. Din punct de vedere imobiliar, în aceste cartiere se găsesc cele mai ieftine chirii. Foarte mulți utilizatori, în jur de 46%, ai acestei platforme au căutat chirii care să fie bicamerale. De altfel, 38% dintre români au căutat apartamente cu trei camere, iar apartamentele cu patru camere au avut un procent de 6%, în timp ce cele cu o cameră au avut un procent de 9%.

Ce condiții oferă apartamentele a căror chirii costă 6000 de lei

În aceste momente, în Cluj-Napoca, chiria pentru un apartament de 105 de metri pătrați a ajuns să coste peste 6.000 de lei, echivalentul a 1.350 de euro/lună. Este vorba despre un apartament care se află pe strada Observatorului din cartierul Zorilor, iar imaginile cu această locuință au devenit virale pe internet.

Sursa: Social Media

Apartamentul din Cluj-Napoca se află la două minute de Universitatea Tehnică, cinci minute de Universitatea de Medicină și Farmacie și aproape de mijloacele de transport în comun. Potrivit anunțului publicat de proprietarii imobilului, apartamentul dispune și de loc de parcare. De altfel, locuința prezintă o terasă mare, cu vedere urbană, și este situată în apropierea unora dintre atracțiile turistice. Acesta are centrală termică.

Distribuie

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.