Numeroși pacienți care apelează la chirurgia obezității aleg să își facă intervențiile respective în Turcia


În ultimii ani, Turcia a devenit un centru medical important. Domenii ca stomatologia, estetica sau chirurgia bariatrică, sunt printre cele mai căutate de pacienții care merg acolo. Și nu sunt puțini! Au diferite naționalități și susțin că preferă Turcia pentru tarife, dar și pentru calitatea serviciilor. Una dintre cele mai cerute operații, practicate în clinicile private de acolo este micșorarea de stomac.

Ce oferă clinicile din Turcia?

Operațiile de micșorare de stomac schimbă vieți, redând mobilitatea, încrederea și sănătatea celor care apelează la astfel de proceduri medicale. Pentru a ajunge să beneficiezi de o astfel de intervenție este necesar ca medicul de specialitate să te supună unor analize. Micșorarea de stomac este o operație deloc dificilă, pacientul având o recuperare destul de ușoară.

Totuși nu orice persoană supraponderală poate apela la această metodă de a slăbi. În general, pacienții pentru care greutatea este un risc, venind la pachet și cu alte boli, sunt îndrumați spre aceasta.

Prin intermediul operației efectuate la paroscopic este secționat stomacul și extras peste 80% din el. Astfel, pacientul va avea șansa de a ajunge rapid la o greutate normală.

Clinicile din Turcia vin cu pachete atractive în sfera chirurgiei bariatrice. În preț, pacienții care le aleg au inclus atât transportul cât și cazarea în Istanbul. Prețurile pornesc chiar de la 2000 de euro, dar pot ajunge chiar și la 6000 de euro în funcție de complexitatea cazului. Mai mult, clinicile turcești oferă posibilitatea achitării serviciilor medicale chiar în rate.

În clinicile private din România, prețul unei astfel de operații pornește de la 3000 de euro și poate ajunge până la 8 sau chiar 10.000. De asemenea, prețul variază în funcție de complexitate și de numărul sau tipul analizelor pe care pacientul le are de făcut.

Pacienții aleg Turcia și pentru serviciile stomatologice. Implanturile sau fațetele dentare sunt printre cele mai cerute lucrări, ale căror prețuri sunt extrem de piperate în România.

 

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.