Trăim vremurile în care imaginea este unul dintre aspectele care contează pe toate planurile. Suntem înconjurați de tipare de frumusețe pe care ne dorim să le atingem de cele mai multe ori. În această încercare, numeroase persoane, în mod special femei apelează la toate modalitățile posibile sau mai puțin posibile.

Una dintre acestea constă în intervențiile estetice.

Tot mai multe persoane ajung în ultimii ani să apeleze la medicul estetician pentru a arăta într-un anumit fel.

Operațiile sunt realizate inclusiv în rate

Dacă în urmă cu treizeci de ani s-ar fi vorbit despre un astfel de viitor, în mod cert nimeni nu ar fi crezut că poate deveni palpabil. Totuși, perioada acestui modernism pe care îl trăim a adus și astfel de preocupări. Numeroase femei care își doresc să atingă perfecțiunea se lasă pe mâinile medicilor esteticieni.

Clinicile de profil s-au înmulțit pe bandă rulantă, iar serviciile din această sferă, de asemenea. Din dorința de a răspunde tuturor cerințelor, unitățile medicale private de chirurgie estetică s-au adaptat. Astfel, acestea au conceput pachete speciale pentru toate buzunarele. Mai concret, clinicile de profil vin în întâmpinarea doritorilor inclusiv cu plata serviciilor medicale estetice în rate.

Româncele apelează cu toată deschiderea la acestea, astfel că intervenții estetice  au ajuns la o frecvență uriașă.

Care sunt cele mai cerute operații

Româncele sunt considerate extrem de frumoase, însă multe dintre ele vor să ajungă la tipare „de pe Instagram”. Idealul de frumusețe promovat în mediul online devine astfel model pentru o generație întreagă. În încercarea de a ajunge la acea imagine,  multe dintre tinere apelează la estetician.

Astfel, în ultimii doi ani cele mai cerute intervenții au fost rinoplastia, implantul mamar, liposucția. Dincolo de acestea, procedurile minim invazive sunt și ele la mare căutare.

Mărirea buzelor cu acid hialuronic, corecția nasului, lifting-ul facial, îndepărtarea ridurilor cu botox sunt doar câteva dintre acestea.