Iată cum poți atrage norocul și prosperitatea în viața ta.

Dacă ești în căutarea prosperității în toate aspectele vieții tale, există obiecte care îți pot aduce noroc și te pot ajuta să găsești fericirea. Vă împărtășim o listă de pietre a căror putere vă va ajuta să atrageți vibrații pozitive în viața voastră la început de an.

Majoritatea oamenilor sunt în căutarea fericirii și ar dori să atragă abundența în viața lor. Descoperă aceste obiecte cu puteri protectoare pe care trebuie neapărat să le ai în casa ta.

Ce obiecte îți pot aduce noroc?

Jaspul, roca sedimentară care aduce noroc

Cristalele de iaspis au o influență asupra familiei. Ele pot echilibra suferințele, au un impact asupra afacerilor de familie și puterea de a schimba lucrurile în bine. În litoterapie, piatra de iaspis este înzestrată cu puteri foarte puternice. Este, de asemenea, un simbol al puterii și al stabilității care te face să te simți în siguranță. Cu această piatră, puteți avea noroc în 2023.

Sursa: Social media

Ochi de tigru, piatra norocului și a ideilor pozitive

Ochiul de tigru este piatra care face ca toate visele tale să devină realitate. Datorită vibrațiilor pozitive pe care le aduce, această piatră vă poate ajuta să vă realizați toate proiectele. Într-adevăr, acest cristal protejează împotriva ochiului rău și a energiei negative. În plus, vă ajută să reduceți stresul. Cu această piatră solară, veți avea energia necesară pentru a cultiva abundența și pentru a vă întări motivația de a vă realiza visele

Chihlimbarul, piatra norocului și a prosperității

Chihlimbarul ți-ar putea aduce noroc în domeniul profesional. Datorită acestei pietre, obiectivele pe care ți le-ai stabilit pentru acest an ar putea fi mai ușor de atins. Această rășină fosilizată reduce stresul și anxietatea, vă permite să adormiți mai ușor și să luptați împotriva depresiei. Mai mult, ți-ar putea aduce noroc în 2023, deoarece favorizează și munca intelectuală și concentrarea.

Malachitul, piatra bunăstării și a norocului

Acest mineral are multe virtuți nebănuite: antistres, calmarea corpului și a minții, succes în afaceri și putere de convingere. Această piatră este asociată cu puterea, tăria și succesul și vă ghidează pe calea prosperității.

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.