Toată lumea adoră să meargă la hairstylist pentru o tunsoare nouă sau o reîmprospătare a părului.

Ce te faci când nu te aștepți ca frizerul să îți taie jumatate de par. Acesta este coșmarul prin care a trecut o tânără, iar în momentul în care a văzut, a început să plângă instant. Invitată într-o emisiune de styling, fetei trebuia să i se facă o mică schimbare la păr și era nevoie de tunderea a câțiva cm din păr, nu la câțiva zeci de cm. Când a văzut, fata a avut un șoc fiindcă nu se aștepta la asemenea greșeală.

@mireldrt #fy #fypage #HONOR50duet #virallllllllllllll #keepsantasafe #fypシ゚viral ♬ sunet original – Durtan Mirel Dorin

Hairstylistul care tunde acasă

Robert Birlibescu este un frizer care te tunde nu la salon, ci la tine acasă. Îți faci o programare, iar în funcție de timpul acestuia, ți-o onorează. Acesta participă și la evenimente unde tunde oameni, dar nu obține niciun ban în urma acestora, dorindu-și doar să ofere.

“Am şi o pagină de Facebook unde mă găsesc oamenii, dar în general reclama a mers din gură în gură. Oamenii mulţumiţi m-au lăudat, s-a auzit de mine şi mi-am făcut o clientelă. Şi ei nu au devenit doar clienţi, ci şi prieteni. Prin asta cunosc o grămadă de oameni şi pe mine mă ajută. Participarea la evenimente e o ideea mai aparte. Acolo mă duc benevol. Nu cer bani. Vreau să dau ceva de la mine oamenilor”, a afirmat Robert Birlibescu.

Robert consideră că tunsul este o artă, iar dacă îți place să faci ceva, o faci la nivel înalt, de performanță.

„Eu am fost la Arte Plastice, nu văd tunsul ca pe ceva banal. Un tuns şi atât. Pentru mine e ca şi modelajul, ca şi sculptura. Încerc să fac ceva, să pun în evdienţă omul, trăsătura umană. Încerc fiecărui om să-i adaptez freza, să încerc să arate cât mai bine, până la urmă asta e ideea. Din punctul meu de vedere, orice meserie e o artă. Dacă o faci cu plăcere şi cu pasiune, încerci să o duci la un nivel cât mai înalt, da, e o artă”, a mai declarat Robi.