Iată beneficiile combinației dintre lămâie, sare și piper.

Piperul, sarea și lămâia pot face un dressing foarte gustos, dar pot fi folosite și în multe alte scopuri. Aceste trei ingrediente, combinate sau singure, pot vindeca diferite afecțiuni.

Dureri în gât

Puteți scăpa de durerea în gât adăugând o lingură de suc proaspăt de lămâie, o jumătate de linguriță de piper negru și o linguriță de sare într-un pahar cu apă fierbinte. Faceți gargara cu acest lichid, iar durerile de gât vor deveni o urâtă amintire.

Afte

Dacă sănătatea dumneavoastră nu este foarte bună, este posibil să suferiți de afte. Pentru a remedia acest lucru, puneți o lingură de sare de Himalaya într-un pahar cu apă fierbinte și amestecați. Clătește-ți gura cu această soluție de trei ori pe zi, iar aftele tale vor dispărea în scurt timp.

Social media

Pierderea în greutate

Vrei să slăbești? Acest lucru este posibil cu următoarea băutură: 1/4 linguriță de piper negru măcinat, 2 linguri de suc de lămâie și o lingură de miere într-un pahar cu apă. Bea aceasta băutură pe stomacul gol in fiecare dimineață și vei topi kilogramele în plus văzând cu ochii.

Greață

Piperul negru poate calma durerile de stomac, în timp ce lămâia oprește greața. Așa că amestecați o lingură de suc de lămâie și o linguriță de piper într-un pahar mare cu apă fierbinte și beți-l încet, cu înghițituri mici.

Răceli și gripă

Lămâia poate face minuni pentru răceală sau gripă. Pune sucul de la o jumătate de lămâie și coaja într-o cană mare de apă fiartă. Lăsăm să stea zece minute și scoatem coaja de lămâie din cană. Bea această apă în fiecare zi până te simți mai bine.

Elimina calculii biliari

Depozitele întărite ale sucurilor digestive care stau în vezica biliară sunt numiți calculi biliari. Aceși calculi biliari pot crea dureri și pot interfera cu digestia. Amestecă trei părți ulei de măsline cu o parte lămâie și o parte piper negru într-un pahar. Bea acest amestec. Acest lucru poate elimina uneori calculii biliari.

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.