Cabral este una dintre prezențele longevive din showbiz-ul românesc. Acesta și-a făcut debutul în televiziune în urmă cu 23 de ani și de 7 ani prezintă emisiunea „Ce spun românii”. Game show-ul este foarte apreciat de telespectatori, mai ales când conține faze amuzante.

Într-una din edițiile trecute, una din concurente a făcut ravagii cu rspunsul pe care i l-a dat lui Cabral. Colegii. echipa de filmare, spectatorii și cel mai probabil și telespectatorii au izbucnit în hohote de râs.

Care a fost răspunsul de aur

Tânăra era supusă presiunii ultimei probe. Având în spate dorința de a răspunde la toate întrebările pentru a câștiga, aceasta a oferit un răspuns neașteptat. Toată sala s-a amuzant de imaginația și creativitatea doamnei.

Întrebarea adresată de Cabral a fost să numească ceva din cauciuc. A stat ce a stat să se gândească și apoi a oferit perla emisiunii. Răspunsul tinerei a fost „dildou”. Momentul a intrat în istoria emisiunii și a devenit viral pe TikTok.

@ionelkovaci37 Binee tușă 💪💪 #nr1 #fyp #fy #fypシ #cespunromanii ♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Care a fost reacția publicului

Lumea cărcotașă nu a ezitat să își dea cu părerea despre primul gând al doamnei. Într-adevăr ar fi fost multe alte obiecte din cauciuc la care s-ar fi putut gândi, dar cine suntem noi să judecăm. Fiecare cu imaginația și reacțiile lui sub presiune.

Cu toate acestea, unii dintre oamenii din comentarii s-au distrat, alții au judecat-o, însă cu siguranță toți au râs.

„Ce a avut și ea prin casă :))”, „Se gândea din prima la varianta aia, dar nu era sigură de răspuns”,  „Fiecare cu plăcerile lui”, au fost câteva dintre comentarii.

Însă, un utiliztor TikTok s-a remarcat. Umorul ușor deplasat al acestuia a fost apreciat de u număr de 307 persoane. S-ar părea că gluma individului a fcut ravagii.

„A fost inspirat de Cabral”, a scris bărbatul