Nunta în anul 2020 capătă o altă formă. cel puțîn din punct de vedere al regulilor impuse în contextul situație pe care întreagă lume a traversat-o în ultimele săptămâni. Cele mai multe dintre viitoarele cupluri de tineri căsătoriți s-au văzut nevoiți să amâne marele eveniment. Există însă și posibilități de a organiza momentul, care pot duce la o adevărată reușită!

Nunta pe criză în 5 pași

Nunta în sine pentru români în general înseamnă alati mare și distracție cât cuprinde. În raport cu vremurile actuale, aceste caracteristici se schimbă complet. Cu toate acestea, organizatorii de nunți sunt convinși că puteți avea un eveniment cât se poate de frumos. Pentru acest lucru va fi nevoie să aduceți schimbări destul de majore în organizare însă să păstrați elementele care va împlinesc. Mai exact, chiar dacă numărul invitaților va fi unul mare, nu  renunțați la restul planului. Dacă ați investit în anumite lucruri și ați dorit să va inconoare în ziua marelui moment, este esențial să rămână. De exemplu, contractul cu un fotograf bun sau firma care decorează localul. Nimic nu va fi mai dramatic pentru o viitoare mireasă decât să nu se poată bucură de cea mai importantă zi în  față zecilor sau sutelor de invitați.

Nunta poate fi organizata intr-un cadru restrans, dar la fel de originala

Nunta poate fi cu succes realizată și făcând economii. Nu este obligatoriu să alegeți un restaurant de lux. Căutați un restaurant frumos și care totodată să va împlinească pretențiile.Meniul poate fi de asemenea negociat, astfel încât puteți cere să aduceți voi băutură, tortul etc. Formațiile nu sunt întotdeauna apreciate de invitați. Desigur, contează ce tip de invitați aveți, care sunt valorile apreciate de aceștia și de voi. Puteți alege câteva melodii la pian în locul formației sau puteți renunta la formație, Dj-ul fiind tot ce va trebuie la nuntă în privința muzicii.Decorul cu flori este foarte costisitor și totodată fragil. Puteți opta pentru un decor cu pene, boluri cu fructe și lumânări plutitoare. Elemente de ornament din mărgele, șnururi și materiale atent alese pentru a crea un design original și totodată chiar mai ieftin.