Dacă ești la cumpărături, nu uita să treci pe la magazinele de lenjerie intimă! Bărbații adoră o lenjerie bună la fel cum adoră femeile frumoase. Un plus? O lenjerie potrivită purtată de femeia pe care o plac. Stimulii lor vizuali sunt puternici, iar lenjeria este un factor important.

Bărbații au declarat în nenumărate rânduri că sunt atrași de femeile care poartă o lenjerie intimă atrăgătoare. Sondajele care stau la baza studiilor dintre femei și bărbați, au spus că aceștia sunt mai atrași de femeia din dormitor dacă aceasta poartă lenjeria potrivită. În același timp, o lenjerie aleasă greșit îi poate nemulțumi.

Așadar, haideți să vedem care sunt criteriile și tipurile de lenjerie intimă pe care trebuie ca femeile să le aibă în vedere!

victoriassecret.com

Lenjeria care se așază potrivit este mai frumoasă

Chiar dacă este bogată în danteluri, broderii și materiale prețioase, o lenjerie potrivită trebuie să se așeze în primul rând mănușă pe corpul celei care o poartă. Faimoșii „chiloți de babe” nu îi atrag în dormitor pe bărbați și nici sutienele cu 4 mărimi mai mari. Chiar dacă este mai simplă, o lenjerie care arată bine pe corpul femeii l-ar putea atrage mai mult pe privitor.

Babydoll-inocență și senzualitate

Combinația dintre cele două este fatală! O putem alege și în dormitor dacă ne raportăm la o lenjerie cu aspect de rochie de păpușă. Cele mai întâlnite lenjerii de acest gen sunt cele de tip furou cu dantelă și cupă. Fără a da o notă sexuală evidentă, lenjeriile de acest gen acoperă corpul mai mult și dau senzația de mister.

Transparența și dantela lenjeriei intime

Una dintre cele mai preferate de către reprezentanții sexului masculin este lenjeria intimă cu dantelă și detalii transparente. Acest tip de lenjerie ceva mai sofisticat, încântă în dormitor prin croieli interesante și sunt făcute pentru cei atenți la detalii. Elegantă și romantică, o femeie care alege o astfel de alegere îl va încânta vizual chiar și pe cel mai nepriceput în ale lenjeriilor.

Lenjeria în culori și croieli simple, dar executate frumos

Acest tip de lenjerie este foarte întâlnit în rândul femeilor. Dacă îndeplinește prima regulă are șanse mari de reușită. Cu un detaliu mic precum o notă de transparență, nu poți da greș în alegerea unei astfel de croieli.

Așadar, pe lângă alți stimuli de contextualizare, lenjeria intimă ca factor vizual, influențează comportamentul masculin în dormitor. În alegerile tale, caută să fii cât mai creativă, misterioasă și elegantă și să oferi o notă de mister. Cu atenție la detalii și alături de parfumul lui preferat, ești gata să îl încânți chiar și pe cel mai pretențios!