Descoperă motivele pentru care nu ar trebui să stai pe telefon la toaletă.

Dependenții de telefoane mobile nu vor renunța la telefonul mobil nici măcar la toaletă. Acest dispozitiv a devenit parte din viața noastră de zi cu zi. Ne luăm telefonul oriunde mergem, chiar și la toaletă. Pentru mulți utilizatori, a devenit aproape de neconceput să meargă la baie fără el în mână.

Experții te sfătuiesc cu tărie să nu mergi cu telefonul la toaletă. Propria sănătate este în joc. Iar motivele sunt convingătoare.

De ce să nu folosiți telefonul mobil pe toaletă?

Ceea ce mulți oameni nu știu este că această practică poate fi dăunătoare și poate afecta sănătatea. De ce? Din cauza germenilor și bacteriilor care se acumulează în această zonă, în special în jurul toaletei. Acestea pot pătrunde foarte ușor pe ecranul dispozitivului.

Specialiștii au avertizat asupra prezenței agenților patogeni și a bacteriilor din tractul intestinal, care provin în principal din fecale. Diferite studii efectuate au arătat că 9 din 10 telefoane mobile sunt contaminate cu microbi patogeni: 16% dintre ele conțin fecale.

Sursa: Social media

Prin urmare, deoarece toaletele nu sunt niciodată foarte igienice, deoarece se murdăresc foarte repede, este important să aveți mare grijă la suprafețele pe care vă lăsați telefonul mobil.

Nu ești atent, dar, prin simpla tragere a apei în apă a telefonului, riști să îl contaminezi. Micile particule de apă care conțin urină și fecale se pot împrăștia pe toalete și pe mobilierul din apropierea vasului. Este aproape imposibil ca telefonul mobil să nu fie afectat.

Cum puteți evita această problemă? Trebuie să luați măsuri adecvate pentru a avea mai multă grijă de sănătatea dumneavoastră. Pentru a preveni răspândirea bacteriilor, trebuie neapărat să vă spălați pe mâini în mod corespunzător. Este necesar să curățați telefonul mobil cu o soluție pe bază de apă și alcool. De asemenea, asigurați-vă că ați lăsat capacul toaletei jos atunci când trageți apa

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.