Atunci când ai chef de cumpărături, cea mai simplă variantă e să plasezi o comandă pe internet pentru a evita efortul de a te plimba prin magazine.

Dar ce te faci atunci când descoperi lucruri ciudate în coletul tău? Iată ce a pățit o tânără după ce și-a desfăcut pachetul ajuns de la SHEIN, unul dintre cele mai populare site-uri de articole vestimentare. 

Ce a găsit o tânără într-un colet întrece orice imaginație

Tânăra a ținut să împărtășească experiența neplăcută cu ceilalți internauții de pe TikTok. Așa că, aceasta a filmat totul și a încărcat clipul pe platforma de socializare. Bucuroasă tare că i-au ajuns articolele comandate, femeia a avut parte de fapt, de șocul vieții. Printre produsele din colet, aceasta a găsit un… scorpion.

Da, ați auzit bine! Un pui de scorpion și-a făcut loc printre articolele din pachet. Tânăra nu s-a așteptat la una ca asta și a rămas extrem de uimită de cele întâmplate. Pentru a reuși să le dovedească și celorlalți internauți, aceasta a pus scorpionul pe o suprafață de mobilier și l-a acoperit cu o caserolă transparentă de plastic.

@haileyallmand Live love shein ???? #fyp ♬ Solitude (Felsmann & Tiley Reinterpretation) [Slowed Down] – M83

Cum au reacționat internauții

Internauții au fost extrem de șocați atunci când au văzut imaginile cu pricina. Unii au fost de părere că e o glumă proastă, în timp ce alții au fost tare speriați și și-au exprimat nemulțumirea față de membrii site-ului. Au fost chiar și unele femei care au povestit că au avut parte de experiențe similare, însă nu au găsit niciodată o vietate în colet.

Spre surprinderea tuturor, tânăra nu și-a exprimat disperarea sau nemulțumirea, ci părea să empatizeze cu scorpionul. Dovada o face chiar mesajul pe care l-a scris în dreptul videoclipului „Live love SHEIN”, care prin traducere înseamnă „Trăiește dragostea SHEIN”. Tu ce reacție ai avea dacă ai găsi așa ceva în coletul tău? Cu siguranță ai trage o sperietură zdravănă.