Margherita de la Clejani, pe numele ei adevărat Margareta Myriam Manole, nu a scăpat nepedepsită. 

Judecătorii i-au dat o lovitură grea Margheritei de la Clejani! Faptul că a condus sub influența substanțelor interzise și a provocat un accident în Capitală, în urmă cu aproximativ doi ani, i-a adus numai probleme tinerei. Fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a fost condamnată definitiv, miercuri, pe 29 iunie 2022 de către Curtea de Apel din București. Magistrații nu au lăsat-o nepedepsită, după ce a condus sub influența drogurilor.

Margherita de la Clejani, condamnată definitiv după ce a condus drogată

În luna mai 2020, Margherita de la Clejani a fost protagonista unui episod nu tocmai plăcut. După ce a consumat subtanțe interzise, tânăra s-a urcat la volanu mașinii personale și a provocat un accident în Capitală.

Conform raportului medicilor legiști, Margherita se afla sub influența cocainei, a metadonei, opiului și marijuanei în momentul în care a produs accidentul din București. Abia acum, fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a primit vestea proastă din partea instanței de judecată.

Pentru o perioadă bună de timp, ea va fi pieton! Mai mult de atât, Margherita trebuie să plătească o amendă penală care se ridică la suma de 40.000 de lei. În caz contrar, aceasta riscă să ajungă în spatele gratiilor pentru 200 de zile, potrivit Fanatik.

„Desfiinţează, în parte, sentinţa penală apelată şi rejudecând: În baza art.396 alin.1, 2 şi 10 C.p.p. raportat la art.61 C.p., condamnă pe inculpata Manole Myriam-Margareta la pedeapsa de 40.000 de lei amendă penală (200 zile amendă x 200 lei/zi) pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe prevăzută de art.336 alin.2 C.p.. (fapta din 23.05.2020)”, este o parte a deciziei luate de magistrați, anunță Fanatik. 

foto: captură video

Mama ei i-a luat apărarea

La vremea respectivă, Viorica de la Clejani i-a luat apărarea fiicei pe Instagram, în scandalul cu accidentul pe care l-a provocat atunci tânăra.

„Vedeți-vă de viața voastră și de copiii voștri. Se întâmplă lucruri mai grave în țara asta. Unele dintre voi sunteți mame și nu înțeleg cum puteți să jigniți niște copii… Înseamnă că dacă erați voi în situația mea le-ați fi dat cu toporul în cap. Eu îmi apăr copiii indiferent de situație. Orice părinte care își iubește copilul ar face la fel ca mine.

Suntem oameni ca și voi. A fost un accident care i se putea întâmpla oricui. Mulțumim lui Dumnezeu că nu a fost mai grav și că este bine și sănătoasă. O să îi apăr și o să îi iubesc necondiționat. Pentru că iubirea ne vindecă. Mulți dintre voi aveți doar ură și răutate în suflet”, a fost postarea Vioricăi de la Clejani, pe Instagram.

Distribuie

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.