Margherita de la Clejani este de nerecunoscut după toate ajustările la medicul estetician. Vezi cum arăta înainte de 18 ani.

Margherita de la Clejani este o vedetă cu multe apariții controversate. Frumoasa blondină și-a creat o imagine excentrică, însă nu multă lume știe cum arăta înainte de toate retușările pe care și le-a făcut.

Publicul monden o cunoaște pe fiica lăutarilor de la Clejani, încă de când era mică, însă au uitat care era look-ul ei natural. Mare le-ar fi mirarea să vadă cum arăta ea înainte de numeroasele operații estetice pe care și le-a făcut.

Cum arăta Margherita de la Clejani înainte de operațiile estetice

Fiica lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani  și-a permis să se joace cu trăsăturile pe care le-a primit de la mama natură. Aceasta s-a transformat radical în ultimii ani, realizându-și mai multe operații estetice. Chiar dacă tatăl ei nu a fost de acord, Margherita nu a ținut cont de părerea lui și s-a dus la medicul estetician în repetate rânduri.

Bărbatul nu ezită să o critice și nu este deloc mulțumit cu drumul pe care a ales fiica lui să meargă în viața. Este de părere că educația este mai importantă decât felul în care arată Margherita.

„În loc să-ți pui silicoane, mai bine îți pui niște creier. Silicoanele sunt pe primul plan…Nu e corect să stea la plajă dezbrăcată. Eu nu sunt de acord cu ele, mai bine să-şi ia 20 de cărţi să le citească. În cap trebuie să implanteze carte”, a declarat Ioniță, în urmă cu ceva timp.

Ce operații estetice are, de fapt, Margherita din Clejani. Când a auzit că și-a pus silicoane, Ioniță, tatăl vedetei, „a luat foc”: „Mai bine îți pui niște creier”
Facebook

Câte operații estetice are Margherita

Focoasa brunetă nu s-a mulțumit de aspectul ei fizic așa că a apelat și la intervenția medicului estetician. Imediat ce a împlinit 18 ani, Margherita și-a pus silicoane. După un timp, a prins gustul transformării și au urmat mai multe intervenții.

Deșii internauții și chiar familia a criticat-o, fiica Clejanilor nu a ținut cont. Într-adevăr operațiile estetice sau modificările anumitor trăsături ale feței au devenit din ce în ce mai tare la modă. Multe vedete și-au făcut schimbări, iar printre ele se află fără rușine și Margherita. Ea susține că silicoanele și botoxul sunt singurele intervenții la care a apelat, restul fiind doar artificii de imagine.

„Nu am o problemă cu nimeni. Nici cu oamenii care comentează răutăţi la adresa mea. Eu mă simt foarte bine în pielea mea. Operaţia de la silicoane este singura operaţie pe care eu o am, în rest mi-am pus acid în buze. Nu cred că este ceva wow faptul că-ţi pui acid în buze”,a spus Margherita, la un moment dat.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Educației din cadrul Universității din București. Și-a făcut debutul în presă la Substanțial.ro și este determinată să ajungă departe în acest domeniu. De mică este pasionată de scris și este curioasă de tot ce se întâmplă în lumea mondenă. Are o personalitate puternică și este mereu gata de o nouă aventură, iar visul ei este să se facă remarcată în presă. Alexandra este gata să vă pună la curent cu tot ce mișcă printre vedete!