Semnele pe gât pot cauza mai multe afecțiuni medicale. Iată la ce riscuri te expui atunci când îți lași partenerul să te muște de gât

Semnele pe gât reprezintă unul dintre cele mai itime gesturi practicate de oamenii care iubesc pasional. Deși la prima vedere nu par deloc nocive și periculoase, este important de conștientizat riscurile la care te expui dacă îți sunt făcute mușcături pasionale pe gât.

Deși pare un gest inocent și plin de senzualitate, îți poate pune viața în pericol. Avertismentul vine chiar din partea medicilor, care îți explică de ce mușcătura dragostei devine riscantă pentru sănătatea și viața ta.

Când și de ce semnele pe gât devin un pericol pentru sănătate

pixabay

În rândul adolescenților, astfel de semne sunt extrem de întâlnite. Lipsa experienței și a cunoștințelor, dar și hormonii adolescenței îi fac pe tineri să recurgă la astfel de practici.
Mușcătura pasiunii devine un pericol atunci când pasiunea atât de mare este exercitată prin suptul excesiv a unei porțiuni mici a corpului. Cele mai multe semne sunt făcute în zona gâtului, a coapselor și a sânilor.

Nu reprezintă un pericol însă atunci când este făcută cu tandrețe și senzualitate.
Poți fi infectat cu herpes oral. Dacă partenerul tău suferă de această afecțiune, mușcătura pasională îți poate trasmite și ție. Desigur, este de la sine înțeles că o persoană care are herpes oral trebuie să stea departe de orice contact de natură sexuală.

colaj substantial

Semnele pe gât pot cauza atacuri cerebrale. Deși sună ca o glumă, este un adevăr pus la îndoială de mulți. Mai exact, o mușcătură puternică pe gât poate conduce la formarea unui cheag de sânge. El poate ajunge la creier, călătorind prin corpul uman. Există cazuri în care persoanele au decedat în urma unui atac cerebral, după cum informează medicii.

Alte cazuri au fost ale unor pacienți cărora le-au paralizat anumite părți ale corpului și și-au pierdut din abilitățile locomotorii. Aceste cazuri s-au întâmplat după ce mușcătura a afectat o arteră importantă.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!