Un bărbat chinez și-a dat soția în judecată. De ce? Motivul este unul cât se poate de simplu. Femeia era prea urâtă. Mai mult decât atât, bărbatul a câștigat procesul.

De fel, oamenii pot returna produsele de care sunt nesatisfăcuți. Însă un chinez, a făcut mai mult decât atât. Acesta s-a decis să-și „returneze” nevasta. De ce? Motivul este unul foarte hilar. Se pare că bărbatul și-a dat soția în judecată deoarece aceasta era prea urâtă.

social media

Bărbatul a dat-o în judecată pe soția sa pentru că era prea urâtă. Mai mult decât atât, acesta a câștigat procesul

Un bărbat din China, pe nume Jian Feng s-a decis să divorțeze de soția sa. Acesta s-a simțit mințit. Și nu pentru că femeia l-a mințit în legătură cu un alt bărbat, ci pentru faptul că ea apelase la operații estetice, înainte ca cei doi să se cunoască. Ea s-a ferit pe cât posibil să nu-i spună soțului ei despre operațiile estetice la care a recurs.

Probleme în căsnicie au început să apară abia după ce s-a născut fiica celor doi.

„Ne-am căsătorit din dragoste, dar odată ce s-a născut prima noastră fiică, am început să avem probleme în căsnicie. Fiica noastră era incredibil de urâtă. Atât de urâtă încât mă speria”, a povestit bărbatul.

În cele din urmă, femeia a mai dat naștere la încă doi copii, băieți de data aceasta. Se pare că și cei doi băieți au fost la fel de urâți ca sora lor, după cum a mai mărturisit bărbatul. Din moment ce fetița lor nu semăna deloc cu acesta, bărbatul s-a gândit la singura variantă plauzibilă, cum că soția l-a înșelat.

După o lungă ceartă în care și-a confruntat nevasta, aceasta i-a spus, într-un final, adevărul. Ea își făcuse operații estetice în valoare de 100,000 de dolari, pentru a fi mai frumoasă. Așadar, pentru că s-a simțit păcălit, bărbatul a decis să-și dea nevasta în judecată. Ulterior, bărbatul a și câștigat procesul.

Instanța a decis ca fosta nevastă să-i plătească acestuia suma de 120.000 de dolari.