În cadrul unei emisiuni, Lidia Fecioru a vorbit despre motivele pentru care românii nu mai vor să facă copii. Bioenergoterapeuta consideră că orice copil este o bucurie a vieții, cu adevărat.

Bioenergoterapeuta Lidia Fecioru, a vorbit în cadrul unei emisiuni despre motivele pentru care românii nu mai vor să aibă copii. Femeia este foarte dezamăgită de această alegere a românilor și consideră că fiecare copil este bucuria vieții oricui.

social media

Lidia Fecioru, despre motivele românilor care nu mai doresc să aibă copii

Bioenergoterapeuta este foarte dezamăgită de faptul că românii nu mai doresc copii. Ea este de părere că cetățenii români nu se pot baza pe salariile foarte mici de la noi din țară, impiedicându-i să dea naștere unui bebeluș. Foarte multe persoane de la noi din țară se descurcă greu cu un copil, iar în niciun caz nu se vor descurca cu doi sau mai mulți.

„Cei care ne conduc nu ne asigură nimic. Lipsa de perspectivă și de siguranță este primordială pentru aceste lucruri. Sunt oameni care abia se descurcă cu un copil. Au murit foarte mulți copii în perioada aceasta. Mă bucur pentru cei care au plecat și le pot asigura copiilor un trai decent. Nimic nu se prevede în viitor. Viitorul este sumbru”, a spus bioenergoterapeuta.

Din cauza salariilor mici și a cheltuielilor mari, bioenergoterapeuta consideră că majoritatea românilor nu au posibilitatea de a avea mai mult de un copil. Lidia Fecioru a mărturisit că acesta este și motivul pentru care din ce în ce mai mulți oameni ajung să se sinucidă.

„Te și ia râsul. 50 de euro e puțin. Zici că-i dai o avere. Cheltuielile sunt foarte mari. Eu am observat că a fost o perioadă în care au crescut salariile și lumea părea în siguranță. Pare că populația nu mai are suflu. Nu se mai vede niciun orizont. Partea socială nu-ți oferă siguranță. Copiii nu primesc bani suficienți pentru a crește. E dureros pentru toți. Când te uiți că rata crește, că unii își pierd serciviul. Oamenii ajung și se sinucid în masă”, a mai spus bioenergoterapeuta.