Toți românii se gândesc încă din timp unde să-și petreacă vacanța de iarnă și unde să întâmpine Anul Nou. Cei care nu au ales destinații exotice, s-au mulțumit cu stațiunile românești unde au avut zăpadă.

Sperând ca va avea un sejur de vis, într-o pensiune superbă, o tânără a rezervat o cabană pe un site de proprietăți, care arăta de lux și era totul aranjat, iar când a ajuns acolo a avut o surpriză neplăcută. Realitatea nu semăna cu ceea ce s-a văzut în poze și totul era schimbat.

Încăperile erau înghesuite, spațiul de depozitare era ineficient, până și culoarea pereților era diferită față de ceea ce se arăta în fotografii. Casa era decorată pe stil vechi și avea urme de igrasie pe pereți. Tânara s-a simțit mințită de către proprietarii cabanei și a trăit un adevărat șoc alături de prietenii săi.

 

@larisatudor14 🤣🤣#foryoupage #foryou #revelion2022 ♬ sunet original – Mihai Cotofana

Prețurile pentru sejurul de Revelion

Pensiunile s-au întrecut pe ele și oferă servicii din ce în ce mai scumpe. Majoritatea prețurilor sunt peste 8.000 de lei. Există și oferte puțin mai ieftine, de 7.000 de lei pentru 5 nopţi, cu mic dejun inclus. Cu toate acestea, a fost greu de găsit un loc de cazare în ultima luna din an, fiiindcă cele mai multe spații de cazare, s-au ocupat încă din octombrie.

O cameră la cel mai cunoscut hotel din Poiana Brașov, Hotel Teleferic costă între 2.200 de euro și poate ajunge până la 3.180 de euro, pentru două persoane.
Chiar şi la hotelurile de trei stele, preţurile rămân peste medie. La Hotel Elexus, tot în Poiana Brașov, patru nopţi cu mic dejun costă de la 10.200 de lei, adică puţin peste 2.000 de euro. Prețurile ajung să depăşească 18.000 de lei, adică 3.600 de euro.
Cei cu venituri mai modeste pot alege vilele, unde găsesc cazare pentru 4 nopţi şi la 3.700 de lei. La această sumă se adaugă cheltuielile pentru mâncare şi petrecerea dintre ani.