Aniversarea unei tinere englezoaice s-a transformat într-un adevărat scenariu de film.

Dacă vă întrebați despre ce film e vorba, trebuie să știți că nu-i nimic altceva, decât o comedie proastă. A dorit să aibă un tort frumos și să-și impresioneze invitații, însă ceea ce a primit, de fapt, a făcut-o să se prăpădească de râs. 

Lucy a comandat un tort și a avut o surpriză de proporții!

Lucy Travers a împlinit 30 de ani, iar ideea ei pentru tort a fost să fie în forma celor două cifre ale anilor pe care-i împlinește, adică un 3 și un 0. Aceasta a comandat inițial un tort spectaculos, ornat splendid și cu siguranță ar fi avut și un gust bun. Din păcate, Lucy a primit un tort jalnic în schimb. Încântată de idee, tânăra nici măcar nu s-a gândit la ceea ce ar fi putut urma. Aceasta ar fi avut parte de tortul visurilor ei dacă….nu l-ar fi văzut!

În locul de tortul perfect definit format din cele două cifre, tânăra a primit un tort care nu semăna deloc cu ce comandase ea. Nici măcar cifrele nu erau în formă perfectă, iar despre cremele și culorile de pe tort nu mai discutăm. Amuzată totuși de rezultat Lucy a împărtășit această întâmplare cu internauții, atașând o fotografie cu…marele rezultat!

@meganturner75 @Lucy Travers this is a video for you hahahahahaha #cakefail #thisiswhatiaskedfor #thisiswhatigot #thisisehatigotinstead #gowrong #fail #funny #viral #fyp #foryou #bump #ni #corndolly ♬ original sound – What I Got

Ce i s-a întâmplat unei tinere care a comandat un tort cu figurine în formă de broscuțe

Lucy nu este primul caz de acest gen. În urmă cu ceva timp, o tânără din Marea Britanie a pățit un lucru asemănător. În locul de tortul verde cu broscuțe pe care-l comandase, a primit tot un tort verde, însă…figurinele de pe el nu semănau deloc cu cele pe care și le dorise. Anne, căci așa o chema, s-a amuzat la fel de tare precum Lucy și nu a intrat deloc în panică, așa cum mulți ar fi făcut-o în locul lor.