Un taximetrist a rămas fără replică! Atunci când suntem pe grabă, ne este la îndemână să comandăm un taxi. Mulți taximetriști au parte, în timpul serviciului, de întâmplări ciudate, dar și amuzante.

Un taximetrist a rămas fără replică! Într-un taxi, se pot întâmpla fel și fel de lucruri și unele povești sunt, de-a dreptul, spectaculoase. Zilnic, taximetriștii sunt martori la diferite scene ale clienților, care sunt, de-a dreptul, naturali și se manifestă fără nicio reținere.

Pe seama taximetriștilor, se scriu, la ordinea zilei, numeroase bancuri, iar unele dintre acestea conțin un sâmbure de adevăr. Se întâmplă, de multe ori, ca clienții să nu plătească suma integral, pe motiv că nu au bani suficienți, fiindcă și-au uitat portofelul acasă sau invocă alte diverse motive.

Mori de râs! Ce i-a zis un client taximetristului, atunci când bărbatul i-a spus cât costă cursa: „Puteți să...”
Social media

Un taximetrist a rămas fără replică! O poveste amuzantă din viața unui taximetrist

Într-o zi de luni, când un bărbat trebuia să ajungă la locul de muncă, și-a comandat un taxi. Metroul nu era deschis, iar autobuzele ajungeau foarte greu, odată la 30 de minute. Neauzind alarma, s-a trezit mai târziu decât ar fi trebuit s-o facă și… a plecat în grabă de acasă.  Pe lângă pachetul cu mâncare, acesta și-a uitat și portofelul cu acte și bani.

Drumul către muncă a durat circa 30 de minute. Ajunși în fața clădirii unde bărbatul trebuia să coboare, taximetrisul i-a comunicat că trebuie să plătească 20 de lei pentru cursa efectuată. Bărbatul dându-și seama că și-a uitat portofelul acasă, a fost nevoit să improvizeze un moment amuzant, care să-l scoată din „belea”.

Ce i-a spus bărbatul taximetristului?

Cu dorința de a aduce un zâmbet pe fața taximetristrului și, totodată, de a-i observa reacția, bărbatul i-a spus ca să dea puțin înapoi cu spatele și a dat să fugă, scuzându-se  că are doar 18 lei la el. Taximetristul nu a făcut o criză de nervi și a „prins” gluma. Nu a fost arogant, din contră, s-a amuzat, din plin, de replica bărbatului.