Prințul Charles și Diana nu au fost uitați. Noi detalii despre viața Familiei Regale a Marii Britanii ies la iveală. Biograful roial Ingrid Seward realizează o carte despre Prințul Philip, însă cumva figura Prințesei Diana încă iese la suprafață.

Faptul că ea își Prințul Charles au avut o căsnicie nefericită nu mai este un secret pentru nimeni. Relația lor a avut multe probleme, în special pe plan intim, iar toate aceste aspecte le-au afcetat relația pe termen lung.

Momentul în care Prințesa Diana a realizat că Prințul Charles nu este pentru ea

Din ceea ce povestește Ingrid, Prințul Charles provenea dintr-un mediu care nu i-a permin să se dezvolte pe plan afectiv. Așadar, singurul mod în care el putea să își arate sentimentele de cele mai multe ori era printr-o strângere fermă de mână.

Aceste probleme ar proveni din copilăria Prințului Charles, care a fost crescut să moștenească o coroană, nu să fie un copil oarecare. Părinții lui, Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip nu i-au oferit multă afecțiune, așadar nici el la rândul său nu a știut vreodată să o ofere sau să o primească.

Prințul Charles nu s-a bucurat de iubirea Reginei Elisabeta a II-a

Charles a crescut mai mult singur, departe de grja părinților săi. A primit afecțiune din partea dădacelor sale, care erau lângă el la orice pas. La finalul zilei însă, nimic nu se compara cu iubirea pe care nu o primea din partea părinților săi. Așadar, exprimarea emoțiilor a fost un impediment în căsnicia sa.

Din câte relatează biograful, Diana a mers atât de departe cu afirmațiile sale încât considera că „sentimentele lui Charles au fost sufocate la naștere. Când se întâlnea cu părinții săi, ei nu se îmbrațișau: ei își strângeau mâinile.”

Toate acestea l-au făcut pe Prințul Charles să aibă probleme emoționale la maturitate. Căsnicia sa a fost una tristă tocmai din cauză că el și Diana erau firi atât de diferite. Bariera sentimentală nu le-a permis să își rezolve problemele. În cele din urmă, ei au sfârșit prin a divorța.