Reclamă
Reclamă

Un bărbat din Statele Unite face senzație pe internet pentru felul în care arată. Deși are 35 de ani, nimeni nu i-ar da mai mult de 15.

Pe canalul lui de YouTube, Brandon Miles May dezvăluie ce face pentru a-și păstra tinerețea. Spune că de la 13 ani își îngrijește pielea cu atenție. Se ferește de soare și folosește în fiecare zi cremă de protecție solară. „Am realizat de la o vârstă fragedă că soarele îmbătrânește pielea,” a explicat Brandon.

Apoi, e foarte atent la ce mănâncă. De la 19 ani a eliminat zahărul și cerealele și nu s-a atins în viața lui de o picătură de alcool. „Cred că dieta joacă un rol crucial în menținerea unui aspect tânăr,” a adăugat el.

Reclamă

Urmează o dietă cu multe legume și fructe proaspete, dar și pește. Spune că nu-și refuză nici puțină ciocolată, dar numai neagră, cu peste 92% cacao. „Moderația și alegerea produselor de calitate sunt cheia,” a subliniat Brandon.

În concluzie, Brandon Miles May atribuie aspectul său tânăr unei combinații de îngrijire meticuloasă a pielii și unei diete stricte. Începând de la 13 ani, el și-a construit o rutină bazată pe evitarea expunerii la soare și folosirea protecției solare, iar de la 19 ani a eliminat complet zahărul, cerealele și alcoolul, axându-se pe o alimentație bogată în legume, fructe proaspete și pește.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro